Beste online ervaring

Webshop laten maken Den Haag

Wij helpen u met het maken van een Webshop in regio Den Haag

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Wij staan direct klaar

Onze specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

Webshop laten maken Den Haag

Webshop laten maken Den Haag? Dan leggen wij u eerst uit waarom dat handig zou zijn. Online marketing is een erg belangrijk concept geworden in de wereld van ondernemen. Marketing kan een lastig concept zijn, hoe kan je concurreren met andere ondernemingen en de nummer één worden met jou onderneming. Stap 1 richting uw online onderneming is een goed werkende webshop, niet te verwarren met een website.

Maar hoe maak je een effectieve webshop op efficiënte wijze? Wij helpen je daarmee door alle aspecten van online marketing te analyseren en een passende webshop te creëren. Scoren in zoekmachines en klikken van zoekers aan te trekken, is een moeilijk, tijdrovend proces. Gelukkig zijn er veel tactieken en strategieën om bovenaan te eindigen. Wilt u een webshop laten maken in Den Haag en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op!

Zoekmachine optimalisatie

Website & webshop laten maken Den Haag

Veel online marketeers hanteren één webpagina, op deze pagina verstrekken ze informatie en verkopen ze hun product of service tegelijkertijd. Om uw verkoop en aandacht te stimuleren raden wij aan om uw webshop en uw website gescheiden te houden. De overspoeling van informatie op de combinatie-site resulteert tot afleiding rondom de call-to-action. Een website hoort informatie te verstrekken over het product terwijl de webshop het doel heeft van verkopen. Het soort bezoeker wat je aantrekt verschilt namelijk per website. Bij DMS media kan u een website, maar ook een webshop laten maken.

Heeft u al een idee over wat voor soort website u zal willen? Bekijk dan de volgende pagina’s!

Shopify webshop laten bouwen

Woocommerce webshop laten bouwen

Lightspeed webshop laten bouwen

Webshop laten maken Den Haag door DMS Media

Webshops vind je in alle soorten en maten op google, maar hoe kan uw webshop opvallen tussen de miljoenen websites op google? Wij bij DMS geloven in persoonlijkheid van uw webshop, uw webshop hoort te passen bij de services en het imago van uw bedrijf. Om dat te bereiken proberen wij bij DMS zo divers mogelijk te zijn in onze services, daarbij geloven wij in Strategie, communicatie, productie, creativiteit, en natuurlijk resultaat.

Strategie houdt in dat we uw bedrijf analyseren en kijken naar mogelijkheden, sterktes, zwakke punten en natuurlijk naar hoe de concurrentie het doet. Communicatieve duidelijkheid is erg belangrijk wanneer u werkt met een extern bedrijf, daarom geloven wij dat het belangrijk is om bereikbaar te zijn voor vragen en overleg. Productie en creativiteit gaan hand en hand voor ons, dit houdt in dat wij uw website maken en het marketing materiaal leveren met hoge creatieve waarde. Als ondernemer kan het lastig zijn om een creatieve blik te werpen op de content die je creëert.

Als u uw website laat maken door DMS media leveren wij een vernieuwde blik op uw onderneming, waarvoor we creatief te werk kunnen gaan. Wanneer alles geregeld is, is het belangrijkste van het marketing proces natuurlijk, resultaat. We leveren resultaat en rapporten van dit resultaat. Want dat is waarvoor u ons inschakelt. Heeft u vragen over onze werkwijze, een website, of een webshop? Een Webshop laten maken Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat klanten zeggen

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik contact opnemen met DMS Media?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Wat voor soort bedrijf is DMS Media?

DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is gespecialiseerd in marketing kanalen op verschillende soorten gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS precies wat je zoekt!

Is DMS Media alleen actief in Den Haag?

Nee, DMS Media is gevestigd in Den Haag. Maar het is actief in heel Nederland.

Kan DMS Media per direct een webshop bouwen?

Het is per situatie afhankelijk of wij direct een specialist beschikbaar hebben en dus kunnen inzetten. We raden u daarom aan om direct contact met ons op te nemen zodra u een webshop wilt laten bouwen. Wij kunnen dan meteen de mogelijkheden nagaan.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het bouwen van een webshop zijn afhankelijk van het werk dat er gedaan moet worden. Het beste kunt u een vrijblijvende offerte aanvraag doen zodat wij op basis van uw behoeftes een tariefvoorstel kunnen uitbrengen.

Kan DMS Media ook MKB bedrijven helpen?

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Veelgestelde
vragen

Onze Diensten

 

Content marketing

Google ads

Google Ads (SEA)

Website laten bouwen

Recruitment marketing
Recruitment marketing
Linkbuilding
Zoekmachine optimalisatie (SEO)