085-06 08 631 contact@dmsmedia.nl

Webshop laten maken Den Haag

Wij helpen u met het maken van een Webshop in regio Den Haag

Webshop laten maken Den Haag

Online marketing is een erg belangrijk concept geworden in de wereld van ondernemen. Marketing kan een lastig concept zijn, hoe kan je concurreren met andere ondernemingen en de nummer één worden met jou onderneming. Stap 1 richting uw online onderneming is een goed werkende webshop, niet te verwarren met een website. Maar hoe maak je een effectieve webshop op efficiënte wijze? Wij helpen je daarmee door alle aspecten van online marketing te analyseren en een passende webshop te creëren. Scoren in zoekmachines en klikken van zoekers aan te trekken, is een moeilijk, tijdrovend proces. Gelukkig zijn er veel tactieken en strategieën om bovenaan te eindigen. Wilt u een webshop laten maken in Den Haag en omgeving? Neem dan contact met ons op!

Ontwerp Zonder Titel Kopie

Een website en een webshop

Veel online marketeers hanteren één webpagina, op deze pagina verstrekken ze informatie en verkopen ze hun product of service tegelijkertijd. Om uw verkoop en aandacht te stimuleren raden wij aan om uw webshop en uw website gescheiden te houden. De overspoeling van informatie op de combinatie-site resulteert tot afleiding rondom de call-to-action. Een website hoort informatie te verstrekken over het product terwijl de webshop het doel heeft van verkopen. Het soort bezoeker wat je aantrekt verschilt namelijk per website. Bij DMS media kan u een website, maar ook een webshop laten maken. Heeft u vragen over een webshop of website? Neem dan contact met ons op!

Een webshop laten maken door DMS media

Webshops vind je in alle soorten en maten op google, maar hoe kan uw webshop opvallen tussen de miljoenen websites op google? Wij bij DMS geloven in persoonlijkheid van uw webshop, uw webshop hoort te passen bij de services en het imago van uw bedrijf. Om dat te bereiken proberen wij bij DMS zo divers mogelijk te zijn in onze services, daarbij geloven wij in Strategie, communicatie, productie, creativiteit, en natuurlijk resultaat.

Strategie houdt in dat we uw bedrijf analyseren en kijken naar mogelijkheden, sterktes, zwakke punten en natuurlijk naar hoe de concurrentie het doet. Communicatieve duidelijkheid is erg belangrijk wanneer u werkt met een extern bedrijf, daarom geloven wij dat het belangrijk is om bereikbaar te zijn voor vragen en overleg. Productie en creativiteit gaan hand en hand voor ons, dit houdt in dat wij uw website maken en het marketing materiaal leveren met hoge creatieve waarde. Als ondernemer kan het lastig zijn om een creatieve blik te werpen op de content die je creëert. Als u uw website laat maken door DMS media leveren wij een vernieuwde blik op uw onderneming, waarvoor we creatief te werk kunnen gaan. Wanneer alles geregeld is, is het belangrijkste van het marketing proces natuurlijk, resultaat. We leveren resultaat en rapporten van dit resultaat. Want dat is waarvoor u ons inschakelt. Heeft u vragen over onze werkwijze, een website, of een webshop? Neem dan contact met ons op!

Wij helpen graag!

Teksten

We schrijven krachtige en conversie gerichte teksten, toegespitst op jouw doelgroep.

Persoonlijk contact

Eenvoudig contact met jouw accountmanager. Gezamenlijk stemmen jullie alles af.

Maandelijkse rapportage

Data is heel belangrijk! Weet hoe je er elke maand voor staat met onze rapportage.

Strategie

Samen bepalen we de doelen en maken we een strategie om het te behalen.

A/B testen

Wij testen elke elementen, zo weten wij wat wel en niet werkt voor een top advertentie.

Foto/Video

Raak de juiste snaar met je advertentie door een top foto of video.

Optimalisatie

Wij houden alle cijfers in de gaten en sturen direct bij waar nodig. Zo missen we geen kansen.

Pro actief

Wij houden alle trends in de gaten. Kansen die wij zien delen wij graag direct met je.

Onze werkwijze

Kennismaking

Tijdens de kennismakingsgesprek maak je kennis met een specialist uit ons team. Graag horen wij wat jouw wensen en doelen zijn zodat wij kunnen bekijken wat wij voor jouw bedrijf bedrijf kunnen betekenen. Vervolgens sturen wij een offerte op maat.

Strategie bespreking & uitvoering

Na het bespreken van uw wensen kunnen wij aan de slag. Een op maat gemaakte strategie wordt gevormd en toegepast op uw onderneming, mede mogelijk gemaakt door een van onze specialisten.

Resultaten afwegen

Na het uitvoeren van onze strategie komt vooral het proces van geduld. Kijken hoe de pagina het doet en kijken wat goed gaat en wat niet. Op basis daarvan wordt er gehandeld volgens een nieuw plan. 

Vooruitgang zien

Nadat alle strategieën succesvol zijn, kunnen we duidelijk vooruitgang zien en kunt u vieren dat uw onderneming aan het bloeien is.

Hier hebben wij al resultaten behaald

Ontwerp Zonder Titel 1 1

Wij hebben een hele goede samenwerking met DMSmedia.nl. Zij hebben de website van Student-inhuren.nl gemaakt en verzorgen ook ons hele online marketing. Wij zien het als een externe online marketing afdeling. Ook verwijzen heel vaak klanten door naar DMS Media.

Kevin van Wijk

Manager operiations, Student-inhuren.nl

Ontwerp Zonder Titel 1 Kopie

DMSmedia heeft voor mij een website gemaakt en teksten geschreven zodat wij online goed zichtbaar zijn. Ik ben ze echt heel erg dankbaar want ik krijg wekelijks wel een aanvraag via mijn website. Ze pakken vragen heel snel op en nemen je mee in het hele proces. Wat ik heel fijn vind.

Mike Gordijn

Eigenaar , Gordijn Transport

Ontwerp Zonder Titel 4 Kopie 2

Wij hebben een webshop laten bouwen bij DMS media en de online marketing volledig uitbesteed. Ik ben echt heel erg blij dat ik hiervoor gekozen heb. Ons webshop loopt heel erg goed en wij hebben hier geen omkijken naar. Ook hebben wij sinds kort ons social media uitbesteed. 

Bruce van Maanen

Manager, Pms-projectinrichting.nl

Kennismaken?

Wil je meer weten over onze aanpak en wat wij als online marketingbureau voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen snel contact op.