Wij zijn DMS Media

Wij zijn onderdeel van de BlauweLink Familie. Wij zijn een modern online marketing bureau, gespecialiseerd in SEO optimalisatie en content marketing. Met eigen systemen en een unieke werkwijze richten wij ons op de snel veranderende online wereld.

website design

Transparantie en eerlijkheid staan voorop

Wij vinden transparantie naar onze klanten erg belangrijk. Het is belangrijk dat alles duidelijk gecommuniceerd wordt vanuit beide partijen en we zijn altijd eerlijk naar onze klanten toe.  

content marketing

Jong team van specialisten

DMS media bestaat uit een jong team van specialisten op het gebied van SEO en content creatie. 

website design

Strategie op maat

Elk bedrijf heeft een eigen strategie nodig. Wat voor het ene bedrijf werkt, kan anders zijn voor het andere bedrijf. Daarom adviseren wij jou over de beste strategie voor jouw bedrijf   

content marketing

Een verhoging van de conversies

Door middel van o.a. zoekmachine optimalisatie kunnen we ervoor zorgen dat je meer traffic naar de website krijgt, wat uiteindelijk leidt tot meer conversies. 

online marketing websites seo

Geef jouw bedrijf een boost!

DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in marketing kanalen op verschillende  gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS media precies wat je zoekt!

online marketing webdesign seo

Voor en door ondernemers

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.

Een goede website is voor de online vindbaarheid en potentiële klanten een belangrijk onderdeel. Met een goede website krijg je meer klanten, offerte aanvragen en afspraken.

Ons team

Daniel Sanandaji

Daniël Sanandaji

Eigenaar

Gerben Kloosterman

Gerben Kloosterman

SEO specialist

Daniel Sanandaji

Kim Koene

Online marketeer

Kayla van Nunen 1

Kayla van Nunen

SEO specialist