Website laten maken

Boost jouw business met een frisse website

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om een professionele website te laten maken die jouw bedrijf of project optimaal vertegenwoordigt? Wij staan klaar om een indrukwekkende website voor je te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Gegarandeerd meer bezoeken
Fully responsive (Desktop, Mobiel & tablet)
Makkelijk achterliggend systeem
De beste technologie verwerkt in jouw website
SEO sterk / goed vindbaarheid

seo bureau den haag

Een website die inspireert en converteert

Mooi is niet goed genoeg. Je website moet inspireren en uiteindelijk aanzetten tot actie.

Wat je kan verwachten:

Op maat gemaakte website, doordacht met onze UX-designers.
 Een website die conversiegericht is. 
Vooraf een exacte kostenbegroting

Waarom kiezen voor DMS Media? 

Oké, laten we het even hebben over waarom wij de perfecte match zijn voor jouw website-avontuur. We zullen samen met jou de weg inslaan, vol energie en enthousiasme, om een website te bouwen die niet alleen indruk maakt, maar ook je merkidentiteit weerspiegelt en je doelgroep aanspreekt.

Lees meer
  • Een design dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt: Onze creatieve breinen zorgen ervoor dat jouw website opvalt en jouw unieke stijl weerspiegelt. Geen saaie sjablonen hier, alleen maatwerk dat echt bij jou past.
  • Geen stress, alles wordt voor je geregeld: Je hebt waarschijnlijk genoeg aan je hoofd, dus laat ons de technische zorgen wegnemen. Wij zorgen voor de hele shebang, van het domein en de hosting tot de ontwikkeling en lancering van je website. Jij kunt achterover leunen en ontspannen.
  • Zorgeloze mobiele ervaring: Met zoveel mensen die websites bekijken op hun telefoon, is het essentieel dat jouw website er op elk scherm geweldig uitziet. Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat jouw website zich aanpast aan alle apparaten, zodat jouw bezoekers een geweldige ervaring hebben, waar ze ook zijn.
  • Scoor hoog in de zoekresultaten: We willen niet alleen dat jouw website er geweldig uitziet, maar we willen ook dat mensen het kunnen vinden! Daarom zorgen we voor slimme SEO-optimalisatie. We doen onderzoek naar de juiste zoekwoorden, optimaliseren je pagina’s en zorgen ervoor dat zoekmachines van jou gaan houden.

Laat jouw website opvallen

Geef je website de wow-factor met unieke functionaliteiten die je bezoekers zullen verbazen. Bij ons is geen idee te gek! We staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een website te creëren die echt opvalt in de online menigte.

Lees meer

Snelle laadtijden voor een vliegende start

Niemand houdt van wachten, vooral niet op een trage website. Daarom streven we ernaar om jouw website supersnel te laten laden. Met onze optimalisatietechnieken en best practices zorgen we ervoor dat je website een vliegende start maakt. Snelle laadtijden zorgen niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar ook voor hogere zoekmachine rankings. Laat je concurrentie achter je en geef je bezoekers een razendsnelle ervaring!

Betrouwbare hosting voor onbezorgd online zijn

Bij het laten maken van je website bieden we niet alleen een prachtig ontwerp en krachtige functionaliteiten, maar ook betrouwbare hostingoplossingen. Je website verdient een veilige en stabiele thuisbasis. We werken samen met vertrouwde hostingpartners om ervoor te zorgen dat je website altijd online is en klaar om bezoekers te verwelkomen. Geen zorgen meer over downtime of trage prestaties. Jouw online aanwezigheid is in goede handen!

In 4 simpele stappen

Onze projectfases

FASE

01

Kennismaking

We starten met een kennismaking om de behoeften en doelstellingen door te nemen. Samen bepalen we dan de strategie die aansluit op jouw bedrijf en de doelen die je wilt bereiken met je website.

FASE

02

Ontwerpen

Onze designers ontwikkelen een op maat gemaakt ontwerp dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk voor jouw bezoekers. We zorgen ook ervoor dat het ontwerp de conversie optimaliseert.

FASE

03

Ontwikkeling

Tijdens deze fase wordt het ontwerp tot leven gebracht met behulp van moderne webtechnologieën.

De website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines, laadsnelheid en mobiele apparaten.

FASE

04

Lancering en Groei

Na een grondige testfase, lanceren we de website.

Ook bieden wij ondersteuning voor verdere ontwikkeling en groei, zoals content creatie, SEO, en conversieoptimalisatie, om te zorgen dat je website blijft presteren en groeien.

Geen standaard WordPress website

Bij DMS Media creëren we geen standaard WordPress websites; we ontwikkelen unieke, op maat gemaakte websites die volledig zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. We ontwerpen onze websites effectief en functioneel, maar letten ook erg op het visuele aspect. Zo kunnen we al jouw online doelstellingen behalen.

Gegarandeerd meer bezoeken
Fully responsive (Desktop, Mobiel & tablet)
Makkelijk achterliggend systeem
De beste technologie verwerkt in jouw website
SEO sterk / goed vindbaarheid

Resultaten inzien?

Resultaten inzien?

wordpress

Website laten maken

Met een op maat gemaakte website van DMS Media kan je al snel rekenen op een toename van het aantal bezoeken dankzij onze bewezen SEO-strategieën.

Lees meer
 • De websites die wij maken zijn erg snel en bieden een ideale gebruikerservaring op alle apparaten, of het nu een desktop, mobiel of tablet is.
 • We maken gebruik van een gebruiksvriendelijk content management systeem(CMS), zodat je eenvoudig en efficiënt jouw website kunt beheren en bijwerken. Of je kunt het natuurlijk aan ons over laten!
 • We zorgen ervoor dat jouw website over de nieuwste technologieën bezit, zodat jouw website snel, veilig en betrouwbaar is.
 • Onze websites zijn al direct bij de oplevering geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor jouw website meteen goed vindbaar is en hoger scoort in de zoekresultaten.

Vedere info WordPress

WordPress is de grootste en populairste content management systeem (CMS) ter wereld, en dat is niet zomaar. WordPress biedt erg veel voordelen voor bedrijven die hun online vindbaarheid willen versterken. Bij DMS Media benutten we de kracht van WordPress om op maat gemaakte, effectieve websites te creëren die aan al jouw zakelijke behoeften voldoen.

Lees meer

Met WordPress krijg je niet alleen een fijn goed werkend platform, maar ook de flexibiliteit om jouw website aan te passen en uit te breiden naarmate jouw bedrijf groeit. Dankzij een groot assortiment aan plug-ins en thema’s kunnen we jow website precies op maat maken, met alle functionaliteiten die je bij jouw website wilt hebben.

Bovendien is WordPress SEO-vriendelijk, wat betekent dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines dan andere Content Management Systemen. Bij DMS Media zorgen we ervoor dat jouw WordPress-website niet alleen aantrekkelijk en functioneel is, maar ook geoptimaliseerd voor de beste prestaties en resultaten.

Uitgelichte resultaten van

Onze projecten

Waar moet een landingspagina aan voldoen

Bowers.nl

Sinds 2022 doet DMS media de online marketing van Bowers. Onze primaire focus ligt op het uitvoeren van SEO activiteiten, zoals het creëren en plaatsen van nieuwe pagina’s en blogs. Bovendien lanceren we ook campagnes op Indeed om. Recent hebben we ook de nieuwe website van Bowers ontwikkeld en online gezet.

 • Bereik SEO Activiteiten 80% 80%
 • Bereik Indeed campagnes 95% 95%
 • Totaal bereik 100% 100%

Jackling.nl

JACkLING is de persoonlijke werkgever in de techniek. Dit zijn ze al sinds 2000. Met een onderscheidende werkwijze, wars van traditionele detachering, is JACkLING opzoek naar kwaliteit en professionaliteit.

 • Bereik SEO werkzaamheden 90% 90%
 • Bereik Indeed campagnes 80% 80%
 • Totaal bereik 100% 100%

Website live?
Geef deze een extra boost!

Gegarandeerd meer bezoeken
Fully responsive (Desktop, Mobiel & tablet)
Makkelijk achterliggend systeem
De beste technologie verwerkt in jouw website
SEO sterk / goed vindbaarheid

Content marketing

Content marketing

Google ads

Google Ads (SEA)

Recruitment marketing
Recruitment marketing
Wordpress specialist inhuren
WordPress
seo specialist inhuren
SEO
linkbuilding
Linkbuilding

Veelgestelde
vragen

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

De tijd die nodig is om een website te maken, kan variëren afhankelijk van de complexiteit en functionaliteiten die je nodig hebt. Een eenvoudige website kan binnen enkele weken worden opgeleverd, terwijl grotere projecten meer tijd kunnen vergen. We zullen samen met jou een realistisch tijdschema opstellen en je op de hoogte houden van de voortgang.

Kan mijn website worden geoptimaliseerd voor zoekmachines?

Ja, zeker! Bij het maken van je website houden we rekening met SEO-best practices. We optimaliseren de technische elementen, zorgen voor een goede sitestructuur en implementeren relevante metatags. We kunnen ook aanvullende SEO-services aanbieden om je website te helpen hoger te ranken in zoekmachines.

Kunnen jullie een meertalige website maken?

Ja, we kunnen een meertalige website voor je maken. We kunnen functionaliteiten implementeren waarmee je de inhoud van je website gemakkelijk kunt vertalen en beheren in verschillende talen.

Zorgen jullie voor zoekmachinevriendelijke URL's

Ja, we zorgen ervoor dat de URL-structuur van je website zoekmachinevriendelijk is. Dit helpt zoekmachines om de structuur van je website beter te begrijpen en draagt bij aan een verbeterde gebruikerservaring.

Hoe zit het met de mobiele gebruikerservaring?

We begrijpen het belang van een goede mobiele gebruikerservaring. Bij het maken van je website zorgen we ervoor dat deze volledig responsief is, zodat bezoekers op mobiele apparaten een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke ervaring hebben.

Kunnen jullie mij helpen met het schrijven van content voor mijn website?

Ja, we kunnen je helpen bij het schrijven van relevante en boeiende content voor je website. We werken samen met professionele tekstschrijvers die ervaring hebben in verschillende branches en die content kunnen leveren die je doelgroep aanspreekt.

Bieden jullie ook hostingdiensten aan

Ja, we kunnen ook hostingdiensten aanbieden voor je website. We zorgen voor een betrouwbare hostingomgeving met voldoende opslagruimte en bandbreedte, zodat je website snel en altijd beschikbaar is.

Kan mijn bestaande website worden herontworpen?

Ja, we kunnen je bestaande website herontwerpen om een frisse en moderne uitstraling te geven. We zullen ook eventuele technische verbeteringen aanbrengen om de prestaties en functionaliteit te optimaliseren. Neem contact met ons op om je specifieke wensen te bespreken.

Zorgen jullie voor websitebeveiliging en back-ups?

Ja, we nemen websitebeveiliging zeer serieus. We implementeren beveiligingsmaatregelen om je website te beschermen tegen mogelijke bedreigingen en zorgen regelmatig voor back-ups, zodat je gegevens altijd veilig zijn.

Veelgestelde
vragen

man faq new