Kwalitatieve linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden

Wij helpen bedrijven optimaal groeien door middel van Linkbuilding
Check 1

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Check 2

Wij staan direct klaar

Onze Linkbuilding specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Check 3

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

Linkbuilding uitbesteden

Wilt u uw linkbuilding uitbesteden bij DMS Media? Wij leggen u eerst even uit wat linkbuilding precies is. Linkbuilding is een van de belangrijkste SEO technieken. Dit houdt in dat linkbuilding ervoor kan zorgen dat uw bedrijf hoger in de zoekmachines gaat komen. Zoekmachines zoals Google kijken onder andere aan de hand van uw externe links hoe belangrijk uw website is. Google ziet de naar jou verwijzende links als aanbevelingen van anderen.

Kwaliteit of kwantiteit?

Bij linkbuilding kijken we naar kwaliteit en kwantiteit beide zijn erg belangrijk. Hoe meer aanbevelingen/linkjes u heeft, hoe belangrijker uw website is volgens Google. Daarnaast maakt het veel verschil wie de aanbeveling maakt en dan kijken we naar ‘kwalitatieve linkbuilding’. Kwaliteit is bij linkbuilding wel echt het belangrijkst.

 

Zoekmachine optimalisatie

Kwalitatieve backlinks

Bij linkbuilding is het belangrijk om een focus te hebben op kwalitatieve backlinks. Kwalitatieve backlinks zijn gerelateerd aan het onderwerp of de dienst die uw website aanbiedt. Concreet betekent het dat relevante backlinks worden verzameld van websites in dezelfde branche of categorie. Naast relevantie is ook de autoriteit van de linkende website van belang. Deze waardes staan ​​voor domeinwaarden en zijn belangrijk voor de gewenste variatie van het linkprofiel. Een hoge domeinwaarde is er belangrijk voor een kwalitatieve backlink

Waar letten wij op?

Bij het plaatsen van een backlink letten wij op de volgende zaken:

 • Website met een hoge domeinwaarde. Hoe hoger de domeinwaarde van een andere website is, hoe meer waarde de link heeft.
 • Relevantie. Wij zorgen ervoor dat uw backlinks relevant zijn aan uw branche/sector.
 • Waardevolle backlinks. Wij zorgen ervoor dat uw backlinks waardevol zijn zonder linkruil.

Onze producten

U kunt bij ons verschillende producten afnemen. U kunt uw linkbuilding uitbesteden door middel van:

 • Blog backling +/- 300 – 1000 woorden
 • Homepage startpagina backlink
 • Startpagina backlink
 • Startpagina.nl backlink
 • Verschillende gastblogs
 • Linkpartner backlink
 • Homepage backlink
 • Bedrijvengids backlink
zoekmachine optimalisatie 3

Waarom zou ik mijn Linkbuilding uitbesteden aan DMS Media?

DMS Media is een SEO bureau met veel kennis in linkbuilding. Aangezien we een groot aanbod aan websites hebben om backlinks naar jouw website te plaatsen, kunnen we uw bedrijf altijd helpen met groeien. Omdat we een uitgebreide aanbod hebben kunnen we alle sectoren bedienen. Zo heeft u altijd relevante backlinks uw website.

Wij sturen u maandelijks een rapportage over de voortgang van de linkbuilding campagne. Op deze manier kunt u duidelijk zien hoe uw zoekposities van  maand tot maand veranderen en kunt u de impact van uw linkbuilding zien. DMS Media staat voor maatwerk en wij geloven niet in een kant-en-klaar linkbuilding pakket . We analyseren samen de situatie en zo zien we waar we op willen focussen. Kies daarom voor Linkbuilding uitbesteden bij DMS media. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, kunt u gerust contact met ons opnemen!

DMS media is een jong SEO bureau met veel ervaring. Voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is ook gespecialiseerd in het schrijven van content. Zo kunnen wij uw website optimaliseren.

Wat klanten zeggen

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik contact opnemen met DMS Media?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Wat voor soort bedrijf is DMS Media?

DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is gespecialiseerd in marketing kanalen op verschillende soorten gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS precies wat je zoekt!

Ik wil per direct mijn linkbuilding uitbesteden, is dat mogelijk?

Het is per situatie afhankelijk of wij direct een specialist beschikbaar hebben en dus kunnen inzetten. We raden u daarom aan om direct contact met ons op te nemen zodra u uw Linkbuilding wilt uitbesteden. Wij kunnen dan meteen de mogelijkheden nagaan.

 

Wat kost het om mijn Linkbuilding uit te besteden?

De kosten voor het uitbesteden van uw linkbuilding zijn afhankelijk van het werk dat er gedaan moet worden. Het beste kunt u een vrijblijvende offerte aanvraag doen zodat wij op basis van uw behoeftes een tariefvoorstel kunnen uitbrengen.

Doet DMS Media alleen aan linkbuilding pakketten?

Nee, DMS Media staat voor maatwerk. Wij nemen samen met u door wat de beste manier is om uw bedrijf te laten groeien

Kan DMS Media ook MKB bedrijven helpen?

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Veelgestelde
vragen

Onze Diensten

 

Content marketing

Content marketing

Google ads

Google Ads (SEA)

Wordpress specialist inhuren

Website laten maken

Recruitment marketing
Recruitment marketing
linkbuilding
Linkbuilding
Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie (SEO)