Snel hogerop in Google

Google Ads uitbesteden

SEA staat voor Search Engine Advertising en dit vertaald is zoekmachine adverteren. Door middel van SEA kunnen wij jouw bedrijf in een snel tempo laten groeien.

Direct zichtbaar in Google

Met een Google Ads campagne ben je meteen zichtbaar in Google.

Stimuleer meer website bezoeken, telefoontjes en winkelbezoeken

Doordat advertenties in Google bovenaan vertoond worden en je de juiste doelgroep bereikt, is de kans groot dat het clicks en zelfs winkelbezoeken of telefoontjes naar jouw bedrijf oplevert.

Snel resultaat

Jouw advertentie wordt meteen getoond en kan dus ook al snel voor resultaat zorgen.

WordPress specialist inhuren

Google Ads bureau

Wil jij ook op een snelle manier, meer bezoekers naar de website genereren? Dan is SEA de oplossing voor jou. Bij DMS media bieden wij verschillende diensten aan om online meer bekendheid, leads en conversies te genereren.

Misschien heb je wel eens van het begrip SEA/ Search Engine Advertising gehoord en weet je dat het iets met adverteren via een zoekmachine is. Maar weet je nog niet precies hoe dit in z’n werk gaat en wat het voor jou als bedrijf kan betekenen. Dit is geen probleem, want daar zijn wij voor! Adverteren via Google is één van de meest populaire en meest gekozen vormen van online marketing.

Wil jij graag groeien door middel van SEA en ben je benieuwd wat DMS media hierin voor jou kan betekenen?

Zoekmachine optimalisatie

Waarom een SEA specialist inhuren?

Bij adverteren via Google is het belangrijk dat het op de juiste manier gebeurt. Als een Google Ads campagne niet op de juiste manier wordt ingevuld, kan het namelijk gebeuren dat je niet bereikt wat je zou willen bereiken met de advertentie. Je loopt het risico dat de verkeerde doelgroep de advertentie te zien krijgt en dat hierdoor ook niet de juiste doelgroep naar de website wordt getrokken. Vanwege deze reden is het van belang dat je investeert in een SEA specialist, als je van plan bent om te adverteren via Google.

In de blog ‘Waarom adverteren op Google’ vertellen we je meer over Google Ads.

 

De voordelen van zoekmachine adverteren

Waarom kiezen bedrijven voor het adverteren op zoekmachines? Er zijn een aantal voordelen aan verbonden:

 1. Het is mogelijk om de juiste doelgroep te bereiken:
  Dankzij het instellen van de doelgroep op basis van interesses, locatie etc. kan je de juiste doelgroep bereiken.
 2. Direct vindbaar in Google
  Het voordeel ten opzichte van andere vormen van online marketing, is dat je met een Google Ads campagne, meteen zichtbaar bent in Google.
 3. Je kan relatief snel resultaat zien
  Doordat de advertentie meteen zichtbaar en vindbaar is, kan je ook al snel resultaat zien.
 4. Het kan waardevolle klanten opleveren
  De doelgroep die je bereikt met Google advertenties, zijn mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst en dit kunnen waardevolle klanten zijn.

 

Wat klanten zeggen

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik contact opnemen?
U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.
Waar is DMS Media gespecialiseerd in?
DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).
Wat voor soort bedrijf is DMS media?
DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is gespecialiseerd in marketing kanalen op verschillende soorten gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS precies wat je zoekt!
Kan DMS Media ook MKB bedrijven helpen?
Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.
Ik wil per direct mijn SEA uitbesteden, is dat mogelijk?
Het is per situatie afhankelijk of wij direct een specialist beschikbaar hebben en dus kunnen inzetten. We raden u daarom aan om direct contact met ons op te nemen zodra u uw SEA wilt uitbesteden. Wij kunnen dan meteen de mogelijkheden nagaan.

Veelgestelde
vragen

Onze Diensten

 

Content marketing

Google ads

Google Ads (SEA)

Website laten bouwen

Recruitment marketing
Recruitment marketing
Linkbuilding
Zoekmachine optimalisatie (SEO)