085-06 08 631 contact@dmsmedia.nl

Marketing specialist inhuren

Wij helpen bedrijven met de marketing van hun bedrijf 

Wat is een online marketing student?

Marketing is een erg belangrijk concept in de wereld van ondernemen. Maar marketing kan ook een erg lastig concept zijn. Hoe kan jij concurreren met andere ondernemingen en de nummer één worden met jouw onderneming? Wij bieden je hulp door middel van een online marketing student. Deze specialisten ondersteunen je in alle aspecten van marketing, onze marketingspecialisten nemen de marketing op zich en zullen deze onderhouden.

Scoren in zoekmachines en meer kliks genereren, is een moeilijk, tijdrovend proces. Gelukkig kennen onze online marketing studenten veel tactieken en strategieën om bovenaan te eindigen. Ben jij op zoek naar studenten die jou kunnen ondersteunen met het onderhouden van de marketing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Marketing Specialist Inhuren
Ontwerp Zonder Titel Kopie

?Waarom een marketing specialist inhuren?

Zoals benadrukt, kan marketing een lastig concept zijn. Wanneer ondernemers een bedrijf beginnen doen ze dit vaak om te specialiseren in hun expertise, tegelijkertijd wordt het concept van marketing vaak verwaarloosd. Wij bij DMS media leveren daarom hulp en services om jou te ondersteunen met het lastige en vaak vage concept van marketing. Onze marketingspecialist analyseert de onderneming, creëert een gepaste een strategie, en voert deze uit.

Een marketingspecialist is voordelig op veel verschillende vlakken. De ondersteuning van een marketingspecialist kan op locatie maar ook vanaf een afstand, helpen bij het marketingproces, wanneer de marketingspecialist op locatie is, helpt dat met de communicatieve processen. Ook worden de marketingactiviteiten efficiënter en productiever. Wil jij een marketingspecialist inschakelen om je te laten ondersteunen met al jouw marketing zorgen? Neem dan contact met ons op!

 

De werkwijze van een marketing specialist

De diensten van onze marketingspecialisten verschillen en horen te passen bij jouw bedrijf. DMS media probeert zo divers mogelijk te zijn in onze diensten en geloven in strategie, communicatie, productie, creativiteit, en natuurlijk resultaat. Deze stappen geven wij dan ook mee aan onze marketing specialist

 

Strategie houdt in dat we jouw bedrijf analyseren en kijken naar de mogelijkheden, sterktes, zwaktes en natuurlijk naar hoe de concurrentie het doet. Communicatieve duidelijkheid is erg belangrijk wanneer je in zee gaat met een extern bedrijf, daarom geloven wij dat het belangrijk is om bereikbaar te zijn voor vragen en overleg. Productie en creativiteit gaan hand in hand voor ons, dit houdt in dat wij content en marketing materiaal leveren met hoge creatieve waarde. Als ondernemer kan het lastig zijn om een creatieve blik te werpen op de content die je creëert. 

 

Wij als full service marketing bureau hebben een vernieuwde blik op jouw onderneming, waarvoor we creatief te werk zullen gaan. Wanneer alles geregeld is, is het belangrijkste van het marketing proces natuurlijk, resultaat. We leveren resultaat en rapporten dit. Want dat is waarvoor je ons inschakelt.

 

 

 

Voorbeeld services van onze marketing specialisten

Onze marketingspecialisten leveren productiemateriaal en diensten van hoogwaardige kwaliteit. Onderdeel van deze service zijn, Search Engine Optimization, Search Engine Advertising, beheren en creëren van content, websites bouwen en beheren, social media marketing en nog veel meer. Maar wat zijn Search Engine optimization en Search Engine advertising? 

Search Engine Optimization 

SEO, ook wel Search Engine Optimization genoemd is zoekmachine optimalisatie op natuurlijke wijze. In de competitieve wereld van online marketing is het erg belangrijk om bovenaan in Google te verschijnen, maar hoe komt u daar?  Onze online marketing student helpt u daarbij. Relevante keywords kunnen een enorm voordeel geven ten opzichte van de concurrentie. Door middel van SEO-tools en het gebruik van de juiste keywords, op de juiste plekken zorgen we ervoor dat jij met jouw website gaat stijgen in Google. 

Search Engine Advertisement

SEA, ook wel Search Engine Advertising genoemd, houdt in dat wij via betaalde advertenties aandacht trekken naar jouw website. SEO levert resultaat op de lange termijn, terwijl SEA beter is om vooruitgang te boeken op de korte termijn. Succes op beide fronten is erg belangrijk om succes in het algemeen te garanderen. Onze online marketing student helpt je graag in het proces van adverteren op Google. Heb je vragen over de online marketing student, onze diensten of overige vragen? Neem dan contact met ons op!

 

 

Wij helpen graag!

Teksten

We schrijven krachtige en conversie gerichte teksten, toegespitst op jouw doelgroep.

Persoonlijk contact

Eenvoudig contact met jouw accountmanager. Gezamenlijk stemmen jullie alles af.

Maandelijkse rapportage

Data is heel belangrijk! Weet hoe je er elke maand voor staat met onze rapportage.

Strategie

Samen bepalen we de doelen en maken we een strategie om het te behalen.

A/B testen

Wij testen elke elementen, zo weten wij wat wel en niet werkt voor een top advertentie.

Foto/Video

Raak de juiste snaar met je advertentie door een top foto of video.

Optimalisatie

Wij houden alle cijfers in de gaten en sturen direct bij waar nodig. Zo missen we geen kansen.

Pro actief

Wij houden alle trends in de gaten. Kansen die wij zien delen wij graag direct met je.

Hier hebben wij al resultaten behaald

Ontwerp Zonder Titel 1 1

Wij hebben een hele goede samenwerking met DMSmedia.nl. Zij hebben de website van Student-inhuren.nl gemaakt en verzorgen ook ons hele online marketing. Wij zien het als een externe online marketing afdeling. Ook verwijzen heel vaak klanten door naar DMS Media.

Kevin van Wijk

Manager operiations, Student-inhuren.nl

Ontwerp Zonder Titel 1 Kopie

DMSmedia heeft voor mij een website gemaakt en teksten geschreven zodat wij online goed zichtbaar zijn. Ik ben ze echt heel erg dankbaar want ik krijg wekelijks wel een aanvraag via mijn website. Ze pakken vragen heel snel op en nemen je mee in het hele proces. Wat ik heel fijn vind.

Mike Gordijn

Eigenaar , Gordijn Transport

Ontwerp Zonder Titel 4 Kopie 2

Wij hebben een webshop laten bouwen bij DMS media en de online marketing volledig uitbesteed. Ik ben echt heel erg blij dat ik hiervoor gekozen heb. Ons webshop loopt heel erg goed en wij hebben hier geen omkijken naar. Ook hebben wij sinds kort ons social media uitbesteed. 

Bruce van Maanen

Manager, Pms-projectinrichting.nl

Onze werkwijze

Kennismaking

Tijdens de kennismakingsgesprek maak je kennis met een specialist uit ons team. Graag horen wij wat jouw wensen en doelen zijn zodat wij kunnen bekijken wat wij voor jouw bedrijf bedrijf kunnen betekenen. Vervolgens sturen wij een offerte op maat.

Kennismaking

Tijdens de kennismakingsgesprek maak je kennis met een specialist uit ons team. Graag horen wij wat jouw wensen en doelen zijn zodat wij kunnen bekijken wat wij voor jouw bedrijf bedrijf kunnen betekenen. Vervolgens sturen wij een offerte op maat.

Kennismaking

Tijdens de kennismakingsgesprek maak je kennis met een specialist uit ons team. Graag horen wij wat jouw wensen en doelen zijn zodat wij kunnen bekijken wat wij voor jouw bedrijf bedrijf kunnen betekenen. Vervolgens sturen wij een offerte op maat.

Kennismaking

Tijdens de kennismakingsgesprek maak je kennis met een specialist uit ons team. Graag horen wij wat jouw wensen en doelen zijn zodat wij kunnen bekijken wat wij voor jouw bedrijf bedrijf kunnen betekenen. Vervolgens sturen wij een offerte op maat.

Instagram uitbesteden kosten

Wij nemen de Instagram berichten en video’s graag van je to do-lijst en posten wekelijks kwailitatieve en orginele berichten op je Instagram. Laat ons weten hoeveel berichten je per week wilt inzetten en welke andere kanalen eventueel naast Instagram. Ook kan je ervoor kiezen om je berichten te adverteren. Verder is het mogelijk om te kiezen in welke taal het bericht geplaats moet worden. Zoals je ziet zijn er heel veel mogelijkheden beschikbaar. Neem contact op met ons zodat wij een offerte op maat kunnen maken en eventueel een kennismakingsgesprek kunnen inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Social media marketing uitbesteden

Naast Instagram kunnen wij ook Facebook en LinkedIn verzorgen.
Wil je graag de stap zetten om social media marketing in te zetten voor jouw bedrijf? Wil je meer omzet, leads, bereik en volgers voor jouw bedrijf? Wil je een concrete social media marketingstrategie voor je bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Ook voor andere social media kanalen kunnen wij je volledig ontzorgen op het gebied van social media marketing. 

Kennismaken?

Wil je meer weten over onze aanpak en wat wij als online marketingbureau voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen snel contact op.