085-06 08 631 contact@dmsmedia.nl

Freelance SEA specialist

Freelance SEA specialist inhuren

Wanneer je een freelance SEA specialist wilt inhuren voor je online advertentie marketing, kan je tijdens je zoektocht een aantal slechte tegenkomen, welke jouw reputatie, rankings of middelen kunnen kosten. Daarom moet je weten hoe je een freelance SEA specialist inhuurt, die je ook daadwerkelijk helpt je bedrijfsdoelen te realiseren.

Wij bij DMS Media hebben de voorselectie al voor je gedaan en beschikken dan ook enkel over de beste SEO SEA specialist. Wil je dus een freelance SEA specialist inhuren? Wij regelen dat voor je. Je krijgt een ‘eigen’ SEA specialist toegewezen die gaat zorgen dat jouw online marketing een boost krijgt. Van strategie naar planning tot implementatie.

Wat is een SEA specialist?

SEA staat voor de Engelse woorden Search Engine Advertising, vrij vertaald naar het Nederlands is dit Zoekmachine Adverteren. Als bedrijf adverteer je online bij de zoekmachines, om sneller gevonden te worden. Een freelance SEA specialist houdt zich dan ook voornamelijk bezig met online adverteren voor websites van klanten. Meestal verloopt dit via de Google Ads campagnes.

Het doel van de online advertenties is om zoveel mogelijk clicks, views of conversie te realiseren. Een SEA expert is hierin gespecialiseerd en kan je dus optimaal ondersteunen bij jouw online advertentie campagnes. Wil jij ook het maximale uit je online SEA campagnes halen? Huur via DMS Media jouw freelance SEA specialist in.

Wat doet een freelance SEA specialist?

Een freelance SEA specialist huur je in omdat je gevonden wilt worden via de advertenties van onder andere Google Ads. Een freelance SEA specialist stelt een online advertentie campagne op om jouw bedrijfsdoelstellingen te halen. Daarbij werkt de SEA consultant met vier advertentie mogelijkheden.

1. Search advertising

Met Search advertising verschijn je boven de organische zoekresultaten in zoekmachines als Google. Middels ons markt- en concurrentieonderzoek brengen we in kaart hoe jouw potentiële klanten op zoek gaan naar de services of producten die je aanbiedt. Hierbij doen we een zoekwoorden onderzoek. De belangrijke keywords gebruiken we om de Google Ads search campagne op te zetten.

2. Display advertising

Bereik jouw doelgroep middels online banner in het display netwerk van Google. Dit Google netwerk bestaat uit een verzameling van websites. Hier plaatst onze freelance SEA specialist display reclame banners om jouw doelgroep te bereiken. Dit realiseren wij via diverse targeting mogelijkheden.

3. YouTube advertising

Bereik jouw doelgroep met video’s via het populaire YouTube kanaal. Via YouTube kan je heel gericht op jouw doelgroep adverteren. Dit zijn de advertenties die je ziet als je een filmpje via dit kanaal bekijkt. Afhankelijk van het budget zijn dit kleine advertenties onderin tot grote campagnes waarbij we een paar seconden een reclamevideo plaatsen.

4. Shopping advertising

Google shopping is bij uitstek de advertentie optie als je een webshop hebt met producten waar consumenten geregeld naar op zoek zijn. De datafeed koppelen we aan het Google Merchant center, een SEA tool van Google die als koppeling functioneert tussen jouw online winkel en je Google account. Heb je geen datafeed? Onze freelance SEA specialist zet dit voor je op. Als de Google Merchant is opgezet, koppelt de SEA specialist deze met de Adwords account. Een centrale plek om alle shopping advertenties te beheren.

Wanneer stabiliteit belangrijk is

Een agentschap beschikt over alle middelen (mens en technologie) die nodig zijn om projecten snel uit te voeren. Daardoor ben je ook verzekerd van kwaliteitswerk, want bij DMS Media hebben kwaliteitscontroles ingesteld middels SEA tools. Hierdoor kunnen we je up-to-date data en schema’s produceren van waar je staat met je online advertentie marketing.

Een ander voordeel van ons online marketingbedrijf inhuren, is dat veel mensen over het hoofd zien, dat als een freelancer ziek wordt of als het leven toeslaat, je project voor onbepaalde tijd in de wacht gezet kan worden. Met een bureau als DMS Media heb je hier geen last van, omdat wij samenwerken met meerdere freelance SEA specialisten, waardoor we makkelijk voor een vervanger van jouw freelance SEA specialist kunnen vinden.

Waarom kiezen voor freelance SEA specialist van DMS Media?

Waar onderscheidt DMS Media zich in met een freelance SEA specialist? Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben te besteden voor onze opdrachtgevers. Hierbij staat centraal:

  • een heldere aanpak
  • korte communicatielijnen
  • proactief
  • persoonlijk
  • betrouwbaar
  • resultaatgericht

Wij streven ernaar dat je bovenin Google komt door inzet van Google Ads en Google Shopping. Wij zetten alles voor je op. Search, Shopping, Display en Youtube advertising. Als ook Remarketing, Feed Management en conversie tracking. Wij zorgen dat de online doelstellingen behaald worden. Meer weten? Kom een keer langs bij DMS Media in Den Haag.