Wat is een SEA specialist?

SEA staat voor de Engelse woorden Search Engine Advertising, vrij vertaald naar het Nederlands is dit Zoekmachine Adverteren. Als bedrijf adverteer je online bij de zoekmachines, om sneller gevonden te worden. Een freelance SEA specialist houdt zich dan ook voornamelijk bezig met online adverteren voor websites van klanten. Meestal verloopt dit via de Google Ads campagnes.

Het doel van de online advertenties is om zoveel mogelijk clicks, views of conversie te realiseren. Een SEA expert is hierin gespecialiseerd en kan je dus optimaal ondersteunen bij jouw online advertentie campagnes. Wil jij ook het maximale uit je online SEA campagnes halen? Huur via DMS Media jouw freelance SEA specialist in.

Waarom kiezen voor freelance SEA specialist van DMS Media?

Waar onderscheidt DMS Media zich in met een freelance SEA specialist? Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben te besteden voor onze opdrachtgevers. Hierbij staat centraal:

  • een heldere aanpak
  • korte communicatielijnen
  • proactief
  • persoonlijk
  • betrouwbaar
  • resultaatgericht

Wij streven ernaar dat je bovenin Google komt door inzet van Google Ads en Google Shopping. Wij zetten alles voor je op. Search, Shopping, Display en Youtube advertising. Als ook Remarketing, Feed Management en conversie tracking. Wij zorgen dat de online doelstellingen behaald worden. Meer weten? Kom een keer langs bij DMS Media in Den Haag.

Wat is On-page SEO?

On-page SEO heeft betrekking op de inhoud van de website en het optimaliseren ervan. Om vervolgens zoekmachines te helpen het onderwerp van de inhoud te begrijpen en de website als een waardevolle bron te zien. On-page SEO omvat het gebruik van elementen als zoekwoorden, metatags, interne links en titeltags op manieren die het verkeer van zoekmachines helpen vergroten. En er vervolgens voor zorgen dat de site in de top van de Google resultaten staat.

Wat is Off-Page SEO?

Off-page SEO gaat over het tot stand brengen van een sterkere relatie tussen de website en andere websites door middel van een verscheidenheid aan link-building tactieken. Off-page optimalisatie omvat ook strategieën om de reputatie van een website op te bouwen om zoekmachines te laten zien dat een website een betrouwbare bron is en daarom hoog in de zoekresultaten moet staan.

Wat is technische SEO?

Technische SEO verwijst naar de niet-inhoudelijke elementen van de website. Dit deel omvat strategieën om de back-end structuur en fundering van een website te verbeteren. Een deel van dit werk bestaat uit het uitvoeren van een grondige website analyse, die mogelijkheden voor verbetering van de technische SEO. Zoals de laad snelheid, indexering, mobiel-vriendelijkheid, crawlbaarheid, website structuur en Sitemap te verbeteren. Technische SEO zal ook de leesbaarheid van een website op cruciale wijze verbeteren, wat op zijn beurt de gebruikerservaring verbetert en aan zoekmachines laat zien dat het om een goede website gaat.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Hoe kan ik contact opnemen?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.