Beste freelance SEA specialisten

Freelance SEA specialist

In tijden van toenemende concurrentie is het belangrijk om onderscheidend te blijven, vooral op online gebied. Door structureel te werken aan je vindbaarheid blijf je de rest voor.
Check 1

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Check 2

Wij staan direct klaar

Onze SEA specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Check 3

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

Freelance SEA specialist inhuren

Wanneer je een freelance SEA specialist wilt inhuren voor je online advertentie marketing, kan je tijdens je zoektocht een aantal slechte tegenkomen, welke jouw reputatie, rankings of middelen kunnen kosten. Daarom moet je weten hoe je een freelance SEA specialist inhuurt, die je ook daadwerkelijk helpt je bedrijfsdoelen te realiseren.

Wij bij DMS Media hebben de voorselectie al voor je gedaan en beschikken dan ook enkel over de beste SEO/SEA specialist. Wil je dus een freelance SEA specialist inhuren? Wij regelen dat voor je. Je krijgt een ‘eigen’ SEA specialist toegewezen die gaat zorgen dat jouw online marketing een boost krijgt. Van strategie naar planning tot implementatie.

Zoekmachine optimalisatie

Wat doet een freelance SEA specialist?

Een freelance SEA specialist huur je in omdat je gevonden wilt worden via de advertenties van onder andere Google Ads. Een freelance SEA specialist stelt een online advertentie campagne op om jouw bedrijfsdoelstellingen te halen. Daarbij werkt de SEA consultant met vier advertentie mogelijkheden.

1. Search advertising

Met Search advertising verschijn je boven de organische zoekresultaten in zoekmachines als Google. Middels ons markt- en concurrentieonderzoek brengen we in kaart hoe jouw potentiële klanten op zoek gaan naar de services of producten die je aanbiedt. Hierbij doen we een zoekwoorden onderzoek. De belangrijke keywords gebruiken we om de Google Ads search campagne op te zetten.

2. Display advertising

Bereik jouw doelgroep middels online banner in het display netwerk van Google. Dit Google netwerk bestaat uit een verzameling van websites. Hier plaatst onze freelance SEA specialist display reclame banners om jouw doelgroep te bereiken. Dit realiseren wij via diverse targeting mogelijkheden.

3. YouTube advertising

Bereik jouw doelgroep met video’s via het populaire YouTube kanaal. Via YouTube kan je heel gericht op jouw doelgroep adverteren. Dit zijn de advertenties die je ziet als je een filmpje via dit kanaal bekijkt. Afhankelijk van het budget zijn dit kleine advertenties onderin tot grote campagnes waarbij we een paar seconden een reclamevideo plaatsen.

4. Shopping advertising

Google shopping is bij uitstek de advertentie optie als je een webshop hebt met producten waar consumenten geregeld naar op zoek zijn. De datafeed koppelen we aan het Google Merchant center, een SEA tool van Google die als koppeling functioneert tussen jouw online winkel en je Google account. Heb je geen datafeed? Onze freelance SEA specialist zet dit voor je op. Als de Google Merchant is opgezet, koppelt de SEA specialist deze met de Adwords account. Een centrale plek om alle shopping advertenties te beheren.

zoekmachine optimalisatie 3

Wanneer stabiliteit belangrijk is

Een agentschap beschikt over alle middelen (mens en technologie) die nodig zijn om projecten snel uit te voeren. Daardoor ben je ook verzekerd van kwaliteitswerk, want bij DMS Media hebben kwaliteitscontroles ingesteld middels SEA tools. Hierdoor kunnen we je up-to-date data en schema’s produceren van waar je staat met je online advertentie marketing.

Een ander voordeel van ons online marketingbedrijf inhuren, is dat veel mensen over het hoofd zien, dat als een freelancer ziek wordt of als het leven toeslaat, je project voor onbepaalde tijd in de wacht gezet kan worden. Met een bureau als DMS Media heb je hier geen last van, omdat wij samenwerken met meerdere freelance SEA specialisten, waardoor we makkelijk voor een vervanger van jouw freelance SEA specialist kunnen vinden.

Wat klanten zeggen

Content marketing

Google Ads (SEA)

Online marketing

Linkbuilding

Recruitment marketing

Website maken

Zoekmachine optimalisatie

Contact opnemen

Veelgestelde
vragen

Veelgestelde
vragen

Wat is een SEA specialist?

SEA staat voor de Engelse woorden Search Engine Advertising, vrij vertaald naar het Nederlands is dit Zoekmachine Adverteren. Als bedrijf adverteer je online bij de zoekmachines, om sneller gevonden te worden. Een freelance SEA specialist houdt zich dan ook voornamelijk bezig met online adverteren voor websites van klanten. Meestal verloopt dit via de Google Ads campagnes.

Het doel van de online advertenties is om zoveel mogelijk clicks, views of conversie te realiseren. Een SEA expert is hierin gespecialiseerd en kan je dus optimaal ondersteunen bij jouw online advertentie campagnes. Wil jij ook het maximale uit je online SEA campagnes halen? Huur via DMS Media jouw freelance SEA specialist in.

Waarom kiezen voor freelance SEA specialist van DMS Media?

Waar onderscheidt DMS Media zich in met een freelance SEA specialist? Wij onderscheiden ons door de aandacht die we hebben te besteden voor onze opdrachtgevers. Hierbij staat centraal:

  • een heldere aanpak
  • korte communicatielijnen
  • proactief
  • persoonlijk
  • betrouwbaar
  • resultaatgericht

Wij streven ernaar dat je bovenin Google komt door inzet van Google Ads en Google Shopping. Wij zetten alles voor je op. Search, Shopping, Display en Youtube advertising. Als ook Remarketing, Feed Management en conversie tracking. Wij zorgen dat de online doelstellingen behaald worden. Meer weten? Kom een keer langs bij DMS Media in Den Haag.

Waarom zou ik een freelance SEA specialist inhuren?

Het inhuren van een freelance SEA specialist biedt verschillende voordelen. Ze hebben diepgaande kennis en ervaring in het effectief inzetten van advertenties om uw online zichtbaarheid te vergroten, meer verkeer naar uw website te genereren en uw conversies te verhogen. Als freelancer kunnen ze flexibel werken en op maat gemaakte oplossingen bieden die passen bij uw specifieke behoeften.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een freelance SEA specialist?

De kosten voor het inhuren van een freelance SEA specialist variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring van de specialist, de omvang van uw advertentiecampagnes en de gewenste resultaten. Freelancers kunnen een uurtarief of een vast tarief per project hanteren. Het is essentieel om duidelijke afspraken te maken over de kosten en betalingsvoorwaarden voordat u een samenwerking aangaat.

Hoe kan ik de prestaties van een freelance SEA specialist meten?

Wij zullen regelmatig een rapporten en analyses verstrekken om de prestaties van jouw advertentiecampagnes te meten. Zo kan je de belangrijke statistieken volgen, zoals klikfrequentie (CTR), conversiepercentage, kosten per klik (CPC) en return on ad spend (ROAS). Deze gegevens helpen u de effectiviteit van uw advertenties te evalueren en jouw strategie indien nodig aan te passen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van de samenwerking met een freelance SEA specialist?

De tijd die nodig is om resultaten te zien, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de concurrentie in uw branche, de omvang van uw advertentiebudget en de huidige staat van uw advertentiecampagnes. Over het algemeen kunnen de eerste resultaten zichtbaar zijn binnen enkele weken tot een paar maanden. Het optimaliseren van de campagnes is echter een doorlopend proces en vereist voortdurende monitoring en aanpassingen.

Kan een freelance SEA specialist mij helpen bij het bepalen van mijn advertentiebudget?

Ja, een freelance SEA specialist kan u helpen bij het bepalen van een passend advertentiebudget. Ze zullen uw doelstellingen, concurrentie en marktomstandigheden analyseren om een realistisch budget voor te stellen. Ze kunnen ook advies geven over hoe u uw budget het meest effectief kunt inzetten om de gewenste resultaten te behalen.