Beste online ervaring

Shopify webshop laten bouwen

Wij helpen bedrijven optimaal groeien door middel van een functionele en effectieve webshop

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Geen schema gevonden.

Wij staan direct klaar

Onze specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

Een shopify webshop laten bouwen

Shopify webshop laten bouwen? Online marketing is een erg belangrijk concept geworden in de wereld van ondernemen. Maar deze online marketing kan ook een erg lastig concept zijn, hoe kan u concurreren met andere ondernemingen en de nummer één worden met uw onderneming. Een shopify webshop laten bouwen door ons is een stap in de goede richting voor uw onderneming. Wij helpen je met een professionele en bovenal, functionele website te bouwen.

Een webshop bouwen waarmee u succes scoort, is een moeilijk en tijdrovend proces. Gelukkig kunnen wij bij DMS media u helpen door middel van het toepassen van de juiste tactieken en strategieën om bovenaan te eindigen. Wilt u een shopify webshop laten bouwen door een specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres

Wat is shopify?

Een shopify webshop laten bouwen door ons is voordelig op veel vlakken voor u als ondernemer, maar wat is shopify precies? Shopify is software waarmee een online winkel creëren gemakkelijker wordt, het laten zien van uw producten en het verkopen van uw producten gaat door shopify sneller en beter.

Shopify meer is dan alleen een tool om webshob te bouwen, Shopify is onderdeel van een groot online marketing plan waarmee u uw website de juiste boost kan geven. Wij bieden veel mogelijkheden aan wat betreft hoe uw website eruit komt te zien. Het is uw keuze of u zo snel mogelijk een eenvoudige winkel wilt of dat u de details wilt regelen om er een uniek merk van te maken. Wij helpen u bij de bouw en groei van uw webshop en onderneming!

Zoekmachine optimalisatie

Waarom moet u een shopify webshop laten bouwen door ons?

Websites en webshops zijn een heel ander concept. Veel online marketeers hanteren één website, op deze website verstrekken ze informatie en verkopen ze hun product of service tegelijkertijd. Wij scheiden het concept van een website en een webshop, maar wat voor voordelen levert dit?

Een website en een webshop

Om verkoop en aandacht te stimuleren moeten de webshop en de website gescheiden zijn. Door een shopify webshop te laten bouwen door ons verhelpen wij dit probleem. De overspoeling van informatie op een combinatie-site resulteert tot afleiding rondom de call-to-action, wat de verkoop is. Een website hoort informatie te verstrekken over het product terwijl de webshop het doel heeft van verkopen. Een shopify webshop laten bouwen en een website laten bouwen is beide mogelijk bij DMS media.

Soorten bezoekers op uw website en webshop

Een shopify webshop laten bouwen door ons zorgt ervoor dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen bezoekers van uw webshop; informatiegerichte surfers en koopgerichte surfers. Informatie gerichte surfers zijn, zoals de naam zegt, op zoek naar informatie. Ze weten nog niet wat ze willen dus zoeken ze het web af. Deze bezoekers zullen niet direct op jou site iets kopen na informatie zoeken.

Koopgerichte surfers daarentegen, weten al wat ze willen, ze gaan naar een site om te kopen, een overspoeling van informatie zoals weetjes, blogs en meer zou hen alleen verwarren wat kan leiden tot niet aankopen. Daarom is moet je naast de webshop ook een website hebben die informatie en content verstrekt. Een shopify webshop laten bouwen en een website laten bouwen is beide mogelijk bij DMS media.

Waarom moet u DMS media inschakelen?

De services van een marketing bureau verschillen en horen te passen bij uw bedrijf. Wij van DMS media proberen zo divers mogelijk te zijn in onze services en geloven in Strategie, communicatie, productie, creativiteit, en natuurlijk resultaat.

Strategie houdt in dat we uw bedrijf analyseren en kijken naar mogelijkheden, sterktes, zwakke punten en natuurlijk naar hoe de concurrentie het doet. Communicatieve duidelijkheid is erg belangrijk wanneer u werkt met een extern bedrijf, daarom geloven wij dat het belangrijk is om bereikbaar te zijn voor vragen en overleg. Productie en creativiteit gaan hand en hand voor ons, dit houdt in dat wij content en marketing materiaal leveren met hoge creatieve waarde. Als ondernemer kan het lastig zijn om een creatieve blik te werpen op de content die je creëert. Wij als full service marketing bureau hebben een vernieuwde blik op uw onderneming, waarvoor we creatief te werk kunnen gaan.

Wanneer alles geregeld is, is het belangrijkste van het marketing proces natuurlijk, resultaat. We leveren resultaat en rapporten van dit resultaat. Want dat is waarvoor u ons inschakelt. Neem dus gerust contact met ons op!

Wat klanten zeggen

Veelgestelde
vragen

Wat is Shopify?

Shopify is een online platform waarmee mensen hun eigen webwinkel kunnen maken en beheren. Het biedt tools voor het ontwerpen van de winkel, het toevoegen van producten en het afhandelen van betalingen. Mensen kunnen hun producten verkopen aan klanten over de hele wereld en hun bedrijf laten groeien.

Hoe kan ik contact opnemen met DMS Media?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Wat voor soort bedrijf is DMS Media?

DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is gespecialiseerd in marketing kanalen op verschillende soorten gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS precies wat je zoekt!

Wat is Off-Page SEO?

Off-page SEO gaat over het tot stand brengen van een sterkere relatie tussen de website en andere websites door middel van een verscheidenheid aan link-building tactieken. Off-page optimalisatie omvat ook strategieën om de reputatie van een website op te bouwen om zoekmachines te laten zien dat een website een betrouwbare bron is en daarom hoog in de zoekresultaten moet staan.

Is DMS Media alleen actief in de automotive branche?

Nee, DMS Media is in meerdere branches actief. We zijn bijvoorbeeld bezig met: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Kan DMS Media ook MKB bedrijven helpen?

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Veelgestelde
vragen

Onze Diensten

 

Content marketing

Google ads

Google Ads (SEA)

Website laten bouwen

Recruitment marketing
Recruitment marketing
Linkbuilding
Zoekmachine optimalisatie (SEO)