Beste online ervaring

Shopify webshop laten bouwen

Wij helpen bedrijven optimaal groeien door middel van een functionele en effectieve webshop
Check 1

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Geen schema gevonden.
Check 2

Wij staan direct klaar

Onze specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Check 3

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

Een Shopify webshop laten bouwen

Een Shopify webshop laten bouwen is een stap in de juiste richting voor jouw onderneming als je wilt gedijen in de wereld van online marketing. Online marketing is cruciaal in de zakenwereld, maar het kan ook een complex concept zijn. Hoe kun jij concurreren en de top bereiken met jouw onderneming? Bij ons ben je aan het juiste adres als je overweegt een Shopify webshop te laten bouwen. Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het creëren van een professionele en vooral functionele website.

Het bouwen van een webshop die garant staat voor succes is een uitdagend en tijdrovend proces. Gelukkig kunnen wij, bij DMS media, je helpen door de juiste tactieken en strategieën toe te passen om jouw onderneming naar de top te brengen. Wil je een Shopify webshop laten bouwen door een specialist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Wat is shopify?

Een Shopify webshop door ons laten bouwen brengt als ondernemer veel voordelen met zich mee. Maar wat houdt Shopify eigenlijk in? Shopify is jouw tool om eenvoudig een online winkel te creëren; het maakt het presenteren en verkopen van jouw producten efficiënter en effectiever.

Bij ons gaat het verder dan alleen het bouwen van een webshop; Shopify vormt een integraal onderdeel van een uitgebreid online marketingplan waarmee jouw website de juiste impuls krijgt. Wij bieden diverse mogelijkheden om de look van jouw website te bepalen. Of je nu snel een eenvoudige winkel wilt opzetten of tot in de details wilt gaan voor een uniek merk, de keuze is aan jou. Wij staan klaar om je te helpen bij de ontwikkeling en groei van zowel je webshop als je onderneming!

Zoekmachine optimalisatie

Waarom een Shopify webshop laten bouwen door ons?

Websites en webshops zijn een heel ander concept. Veel online marketeers hanteren één website, op deze website verstrekken ze informatie en verkopen ze hun product of service tegelijkertijd. Wij scheiden het concept van een website en een webshop, maar wat voor voordelen levert dit?

Een website en een webshop

Om verkoop en aandacht te stimuleren moeten de webshop en de website gescheiden zijn. Door een Shopify webshop te laten bouwen door ons verhelpen wij dit probleem. De overspoeling van informatie op een combinatie-site resulteert tot afleiding rondom de call-to-action, wat de verkoop is. Een website hoort informatie te verstrekken over het product terwijl de webshop het doel heeft van verkopen. Een Shopify webshop laten bouwen en een website laten bouwen is beide mogelijk bij DMS media.

Soorten bezoekers op de website en webshop

Een Shopify webshop laten bouwen door ons zorgt ervoor dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen bezoekers van uw webshop; informatiegerichte surfers en koop gerichte surfers. Informatie gerichte surfers zijn, zoals de naam zegt, op zoek naar informatie. Ze weten nog niet wat ze willen dus zoeken ze het web af. Deze bezoekers zullen niet direct op jou site iets kopen na informatie zoeken.

Koop gerichte surfers daarentegen, weten al wat ze willen, ze gaan naar een site om te kopen, een overspoeling van informatie zoals weetjes, blogs en meer zou hen alleen verwarren wat kan leiden tot niet aankopen. Daarom is moet je naast de webshop ook een website hebben die informatie en content verstrekt. Een Shopify webshop laten bouwen en een website laten bouwen is beide mogelijk bij DMS media.

zoekmachine optimalisatie 3

Waarom zou je DMS media inschakelen?

Bij DMS media begrijpen we dat de diensten van een marketingbureau moeten aansluiten op jouw bedrijf. Onze aanpak is divers, en we hechten waarde aan strategie, communicatie, productie, creativiteit en, natuurlijk, resultaat. Strategie betekent voor ons dat we jouw bedrijf analyseren, kijken naar mogelijkheden, sterke punten, zwakke punten, en hoe de concurrentie presteert. Communicatieve duidelijkheid is essentieel wanneer je samenwerkt met een extern bureau, daarom zijn we altijd bereikbaar voor vragen en overleg.

Productie en creativiteit gaan bij ons hand in hand. We leveren content en marketingmateriaal met hoge creatieve waarde, wat vooral handig is als ondernemer die wellicht moeite heeft met een creatieve kijk op de eigen content. Als full-service marketingbureau bieden wij een frisse kijk op jouw onderneming, waardoor we creatief te werk kunnen gaan. Na het regelen van alles is het belangrijkste in het marketingproces natuurlijk het resultaat. Wij leveren niet alleen resultaat, maar ook gedetailleerde rapporten hierover. Want dat is waarvoor jij ons inschakelt. Neem dus gerust contact met ons op!

Wat klanten zeggen

Content marketing

Google Ads (SEA)

Online marketing

Linkbuilding

Recruitment marketing

Website maken

Zoekmachine optimalisatie

Contact opnemen

Veelgestelde
vragen

Veelgestelde
vragen

Wat is Shopify?

Shopify is een online platform waarmee mensen hun eigen webwinkel kunnen maken en beheren. Het biedt tools voor het ontwerpen van de winkel, het toevoegen van producten en het afhandelen van betalingen. Mensen kunnen hun producten verkopen aan klanten over de hele wereld en hun bedrijf laten groeien.

Waarom zou ik mijn Shopify webshop laten bouwen in plaats van het zelf te doen?

Het heeft veel voordelen om een Shopify webshop door DMS media te laten bouwen. Zoals aangepaste functionaliteiten, uniek ontwerp, optimalisatie voor snelheid en SEO, en een algeheel professionelere uitstraling.

Kan ik mijn bestaande domeinnaam gebruiken voor mijn nieuwe Shopify webshop?

Ja, je kunt je bestaande domeinnaam gebruiken voor je Shopify webshop. Shopify biedt tools en instructies om je domeinnaam te verbinden met je nieuwe webshop.

Kan ik na de lancering van mijn Shopify webshop zelf producten toevoegen en bewerken?

Absoluut! Shopify is ontworpen voor eenvoudig beheer. Na de lancering van je webshop kun je zelf producten toevoegen, prijzen bijwerken, voorraad beheren en inhoud bewerken zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Zal mijn Shopify webshop veilig zijn voor transacties?

Ja, Shopify biedt een veilig en versleuteld betalingsproces. Het platform voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat je klanten veilig en zonder zorgen kunnen afrekenen.

Bieden jullie ook ondersteuning en onderhoud voor mijn Shopify webshop na de lancering?

Ja, we bieden uitgebreide ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je Shopify webshop probleemloos blijft werken en up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen en beveiligingsupdates.

Kan ik mijn bestaande productgegevens importeren naar mijn nieuwe Shopify webshop?

Ja, je kunt je bestaande productgegevens importeren naar Shopify met behulp van CSV-bestanden. Dit is handig als je al een andere e-commerceplatform of database gebruikt en je wilt overstappen naar Shopify.

Kan ik mijn Shopify webshop laten vertalen in meerdere talen voor internationale klanten?

Ja, Shopify ondersteunt meertalige functionaliteit. Je kunt apps gebruiken om je webshop te vertalen en verschillende taalversies aan te bieden, wat handig is als je een internationaal publiek wilt bereiken.

Biedt Shopify integraties met andere tools en platforms die ik al gebruik?

Ja, Shopify heeft een uitgebreide app-store met integraties voor veel populaire tools en platforms zoals betalingsgateways, verzenddiensten, e-mailmarketingtools en meer. Dit maakt het gemakkelijk om je webshop te koppelen aan je bestaande bedrijfssystemen.