085-06 08 631 contact@dmsmedia.nl

Woocommerce webshop laten bouwen

Wij helpen bedrijven optimaal groeien door middel van een functionele en effectieve webshop 

Een WooCommerce webshop laten bouwen

Online marketing is een erg belangrijk concept geworden in de wereld van ondernemen. Maar deze online marketing kan ook een erg lastig concept zijn, hoe kan u concurreren met andere ondernemingen en de nummer één worden met uw onderneming. Een Woocommerce webshop laten bouwen door ons is een stap in de goede richting voor uw onderneming. Wij helpen je met een professionele en bovenal, functionele website te bouwen.

Een webshop bouwen waarmee u succes scoort, is een moeilijk en tijdrovend proces. 

Gelukkig kunnen wij bij DMS media u helpen door middel van het toepassen van de juiste tactieken en strategieën om bovenaan te eindigen. Wilt u een Woocommerce webshop laten bouwen door een specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Woocommerce Webshop Laten Bouwen
Ontwerp Zonder Titel Kopie

Wat is Woocommerce?

Een Woocommerce webshop door ons laten bouwen heeft voor u als ondernemer veel voordelen. Maar wat houdt Woocommerce in? Woocommerce is is een webshop plugin voor WordPress. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden. Een ideaal platform om dus een website mee te bouwen. De makers van WordPress zagen een goede toekomst in WordPress en besloten om een websitesysteem te bouwen, die als plug-in geïnstalleerd kon worden. 

Woocommerce is dus een plug-in om makkelijk een webshop te bouwen, naast deze plugins heeft Woocommerce zelf ook plug-ins gemaakt voor bijvoorbeeld thema’s maar ook voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief aanmeldingsformulier. Deze plug-ins zijn speciaal gemaakt voor Woocommerce en hebben geen toegevoegde waarde op een andere website. Alles is dus heel makkelijk en bij elkaar te vinden. Door de plug-ins kunt u zelf het thema beslissen en maken wij voor u de webshop die perfect bij uw bedrijf past. 

 

 

Waarom moet u een Woocommerce webshop laten bouwen door ons?

Het maken van een webshop kost flink wat tijd, en ook maken veel ondernemers maar gebruik van één website, op deze website wordt alle informatie verstreken en worden ook producten verkocht. Wij van DMS media scheiden deze twee aspecten van elkaar en dit levert een hoop op: 

Een website en een webshop

Om verkoop en aandacht te stimuleren moeten de webshop en de website gescheiden zijn. Door een Woocommerce webshop te laten bouwen door ons verhelpen wij dit probleem. De overspoeling van informatie op een combinatie-site resulteert tot afleiding rondom de call-to-action, wat de verkoop is. Een website hoort informatie te verstrekken over het product terwijl de webshop het doel heeft van verkopen. Een Woocommerce webshop laten bouwen en een website laten bouwen is beide mogelijk bij DMS media.

 

Soorten bezoekers op uw website en webshop

Een Woocommerce webshop laten bouwen door ons zorgt ervoor dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen bezoekers van uw webshop; informatiegerichte surfers en koopgerichte surfers. Informatie gerichte surfers zijn, zoals de naam zegt, op zoek naar informatie. Ze weten nog niet wat ze willen dus zoeken ze het web af. Deze bezoekers zullen niet direct op jouw site iets kopen na informatie zoeken.

Koopgerichte surfers daarentegen, weten al wat ze willen, ze gaan naar een site om te kopen, een overspoeling van informatie zoals weetjes, blogs en meer zou hen alleen verwarren wat kan leiden tot niet aankopen. Daarom is moet je naast de webshop ook een website hebben die informatie en content verstrekt. Een Woocommerce webshop laten bouwen en een website laten bouwen is beide mogelijk bij DMS media.

Waarom moet u DMS media inschakelen?

De services van een marketing bureau verschillen en horen te passen bij uw bedrijf. Wij van DMS media proberen zo divers mogelijk te zijn in onze services en geloven in Strategie, communicatie, productie, creativiteit, en natuurlijk resultaat.

Strategie houdt in dat we uw bedrijf analyseren en kijken naar mogelijkheden, sterktes, zwakke punten en natuurlijk naar hoe de concurrentie het doet. Communicatieve duidelijkheid is erg belangrijk wanneer u werkt met een extern bedrijf, daarom geloven wij dat het belangrijk is om bereikbaar te zijn voor vragen en overleg.

Productie en creativiteit gaan hand en hand voor ons, dit houdt in dat wij content en marketing materiaal leveren met hoge creatieve waarde. Als ondernemer kan het lastig zijn om een creatieve blik te werpen op de content die je creëert. Wij als full service marketing bureau hebben een vernieuwde blik op uw onderneming, waarvoor we creatief te werk kunnen gaan.

Wanneer alles geregeld is, is het belangrijkste van het marketing proces natuurlijk, resultaat. We leveren resultaat en rapporten van dit resultaat. Want dat is waarvoor u ons inschakelt.

 

Wij helpen graag!

Teksten

We schrijven krachtige en conversie gerichte teksten, toegespitst op jouw doelgroep.

Persoonlijk contact

Eenvoudig contact met jouw accountmanager. Gezamenlijk stemmen jullie alles af.

Maandelijkse rapportage

Data is heel belangrijk! Weet hoe je er elke maand voor staat met onze rapportage.

Strategie

Samen bepalen we de doelen en maken we een strategie om het te behalen.

A/B testen

Wij testen elke elementen, zo weten wij wat wel en niet werkt voor een top advertentie.

Foto/Video

Raak de juiste snaar met je advertentie door een top foto of video.

Optimalisatie

Wij houden alle cijfers in de gaten en sturen direct bij waar nodig. Zo missen we geen kansen.

Pro actief

Wij houden alle trends in de gaten. Kansen die wij zien delen wij graag direct met je.

Hier hebben wij al resultaten behaald

Ontwerp Zonder Titel 1 1
Wij hebben een hele goede samenwerking met DMSmedia.nl. Zij hebben de website van Student-inhuren.nl gemaakt en verzorgen ook ons hele online marketing. Wij zien het als een externe online marketing afdeling. Ook verwijzen heel vaak klanten door naar DMS Media.
Kevin van Wijk

Manager operiations, Student-inhuren.nl

Ontwerp Zonder Titel 1 Kopie
DMSmedia heeft voor mij een website gemaakt en teksten geschreven zodat wij online goed zichtbaar zijn. Ik ben ze echt heel erg dankbaar want ik krijg wekelijks wel een aanvraag via mijn website. Ze pakken vragen heel snel op en nemen je mee in het hele proces. Wat ik heel fijn vind.
Mike Gordijn

Eigenaar , Gordijn Transport

Ontwerp Zonder Titel 4 Kopie 2
Wij hebben een webshop laten bouwen bij DMS media en de online marketing volledig uitbesteed. Ik ben echt heel erg blij dat ik hiervoor gekozen heb. Ons webshop loopt heel erg goed en wij hebben hier geen omkijken naar. Ook hebben wij sinds kort ons social media uitbesteed. 
Bruce van Maanen

Manager, Pms-projectinrichting.nl

Onze werkwijze

Kennismaking

Tijdens de kennismakingsgesprek maak je kennis met een specialist uit ons team. Graag horen wij wat jouw wensen en doelen zijn zodat wij kunnen bekijken wat wij voor jouw bedrijf bedrijf kunnen betekenen. Vervolgens sturen wij een offerte op maat.

Strategie bespreking & uitvoering

Na het bespreken van uw wensen kunnen wij aan de slag. Een op maat gemaakte strategie wordt gevormd en toegepast op uw onderneming, mede mogelijk gemaakt door een van onze specialisten.

Resultaten afwegen

Na het uitvoeren van onze strategie komt vooral het proces van geduld. Kijken hoe de pagina het doet en kijken wat goed gaat en wat niet. Op basis daarvan wordt er gehandeld volgens een nieuw plan. 

Vooruitgang zien

Nadat alle strategieën succesvol zijn, kunnen we duidelijk vooruitgang zien en kunt u vieren dat uw onderneming aan het bloeien is.

Kennismaken?

Wil je meer weten over onze aanpak en wat wij als online marketingbureau voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen snel contact op.