Beste online ervaring

Lightspeed webshop laten bouwen

Wij helpen bedrijven optimaal groeien met online marketing
Check 1

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Check 2

Wij staan direct klaar

Onze specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Check 3

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

Lightspeed webshop laten bouwen

Online marketing is een enorm belangrijk concept geworden in de wereld van ondernemen. Maar dit kan ook een complexe aangelegenheid zijn. Hoe kun jij concurreren met andere ondernemingen en de nummer één worden met jouw bedrijf? Een Lightspeed webshop laten bouwen door ons is een stap in de goede richting voor jouw onderneming. Wij helpen jou met het bouwen van een professionele en bovenal functionele website.

Een webshop bouwen waarmee jij succes boekt, is een uitdagend en tijdrovend proces. Gelukkig kunnen wij je bij DMS Media helpen door naar jouwe wensen te luisteren en de juiste tactieken en strategieën toe te passen om bovenaan te eindigen. Wil jij een Lightspeed webshop laten bouwen door een specialist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lightspeed webshop

Een Lightspeed webshop door ons laten bouwen heeft voor jou als ondernemer veel voordelen. Maar wat houdt een Lightspeed webshop eigenlijk in, hoe gebruik je het en is het de juiste keuze voor jouw bedrijf? Lightspeed is een cloud-gebaseerde e-commerce software. Met deze software kun je heel eenvoudig en helemaal naar jouw smaak een eigen webshop inrichten. Door eerst een template te kiezen en vervolgens jouw producten te importeren, is de website zo klaar. Door jouw producten te importeren in jouw webshop gaat het verkopen van de producten sneller en verkopen de producten veel makkelijker.

Een Lightspeed webshop vormt de basis voor een succesvolle online aanwezigheid en e-commerce activiteiten. Met Lightspeed ervaar je niet alleen een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, maar ook de kracht van maatwerk. Het platform biedt de flexibiliteit om jouw webshop naar eigen wens in te richten, waardoor je een unieke en op maat gemaakte ervaring kunt bieden aan jouw klanten. Bovendien zorgt Lightspeed voor betrouwbare hosting, waardoor de prestaties van je webshop optimaal zijn en bezoekers een vlotte en aangename online ervaring beleven. Kortom, met een Lightspeed webshop investeer je in een solide basis, een gebruiksvriendelijke ervaring, maatwerkopties, een robuust platform en betrouwbare hosting.

Lightspeed heeft meer dan 150 partner apps waarmee de software gekoppeld kan worden. Ook door middel van plug-ins maak je de webshop helemaal compleet door bijvoorbeeld een plug-in voor klantenservice, voorraad beheer of sales te installeren. Wanneer de webshop is gebouwd, blijft Lightspeed meegroeien, en kun je makkelijk opschalen naar ingebouwde SEO- en marketingtools.

Zoekmachine optimalisatie

Waarom een Lightspeed webshop laten bouwen door ons?

Het laten ontwerpen van een Lightspeed webshop vergt aanzienlijke tijd, en veel ondernemers hebben slechts één website waarop alle informatie wordt gedeeld en producten worden verkocht. Bij DMS Media scheiden wij deze twee aspecten om een helder onderscheid te maken tussen ontwerp en functionaliteit. Maar wat zijn de voordelen hiervan?

Een webshop en een website moeten niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos gekoppeld zijn om een geïntegreerde ervaring te bieden. Door het ontwerp van de webshop en de website apart te benaderen, kunnen wij bij DMS Media zorgen voor een doordacht ontwerp dat de aandacht trekt en tegelijkertijd een soepele en gebruiksvriendelijke functionaliteit behoudt. Daarnaast streven wij naar een naadloze koppeling tussen de verschillende elementen van het online platform. Of het nu gaat om het integreren van een geavanceerd ontwerp in de webshop of het koppelen van de website aan externe systemen, wij zorgen voor een gestroomlijnde interactie tussen ontwerp en functionaliteit.

Onze toewijding aan support betekent dat wij niet alleen tijdens het ontwerp- en koppeling proces beschikbaar zijn, maar ook daarna. Ons supportteam staat paraat om eventuele vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, waardoor je zorgeloos kunt profiteren van het ontwerp en de koppelingen van jouw Lightspeed webshop en website. Kortom, bij DMS Media gaan ontwerp, koppeling, en support hand in hand om een compleet pakket aan te bieden dat voldoet aan de unieke behoeften van jouw onderneming.

 

Webshops en websites

Om de verkoop te stimuleren en aandacht te trekken, is het essentieel om de webshop en de website van elkaar te scheiden. Door een Lightspeed webshop door ons te laten bouwen, lossen wij dit probleem voor je op. De overvloed aan informatie op een gecombineerde site leidt vaak af van de call-to-action, wat de verkoop is. Een website hoort informatie te verstrekken over het product, terwijl de webshop is gericht op verkopen. Het laten bouwen van zowel een Lightspeed webshop als een website is mogelijk bij DMS Media.

 

zoekmachine optimalisatie 3

Soorten bezoekers op uw website en webshop

Het laten bouwen van jouw Lightspeed webshop door ons maakt het mogelijk om onderscheid te maken tussen verschillende typen bezoekers op jouw webshop: de informatiegerichte surfers en de koopgerichte surfers. Informatiegerichte surfers zoeken, zoals de naam suggereert, naar informatie. Ze weten nog niet precies wat ze willen en verkennen het web op zoek naar details. Deze bezoekers zullen niet direct na het zoeken van informatie op jouw site iets aanschaffen.

Koopgerichte surfers daarentegen weten al wat ze willen. Ze bezoeken een site om iets te kopen. Een overdaad aan informatie zoals weetjes, blogs en meer zou hen alleen maar in verwarring brengen en kan leiden tot geen aankopen. Daarom is het belangrijk om naast de webshop ook een website te hebben die informatie en content verstrekt. Het laten bouwen van zowel een Lightspeed webshop als een website is beide mogelijk bij DMS Media.

De diensten van een marketingbureau moeten passen bij jouw bedrijf en kunnen variëren. Wij bij DMS Media streven ernaar om zo divers mogelijk te zijn in onze services en geloven in strategie, communicatie, productie, creativiteit, maatwerk en natuurlijk resultaat.

Strategie houdt in dat we jouw bedrijf analyseren en mogelijkheden, sterktes en zwakke punten bekijken, evenals hoe de concurrentie het doet. Op basis van deze analyse kunnen we met onze kennis en ervaring maatwerk leveren. Communicatieve duidelijkheid is cruciaal bij samenwerken met een extern bedrijf. Daarom vinden wij het belangrijk om bereikbaar te zijn voor vragen en overleg.

Productie en creativiteit gaan bij ons hand in hand. Dit betekent dat wij content en marketingmateriaal leveren met hoge creatieve waarde. Als ondernemer kan het moeilijk zijn om een creatieve blik te werpen op de content die je creëert. Als full-service marketingbureau hebben wij een vernieuwde kijk op je onderneming, waardoor we creatief te werk kunnen gaan. Dus neem gerust contact met ons op!

Wat klanten zeggen

Content marketing

Google Ads (SEA)

Online marketing

Linkbuilding

Recruitment marketing

Website maken

Zoekmachine optimalisatie

Contact opnemen

Veelgestelde
vragen

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik contact opnemen met DMS Media?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Wat voor soort bedrijf is DMS Media?

DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is gespecialiseerd in marketing kanalen op verschillende soorten gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS precies wat je zoekt!

Wat kost het om een Lightspeed webshop te laten bouwen?

De kosten voor het bouwen van een Lightspeed webshop zijn afhankelijk van het werk dat er gedaan moet worden. Het beste kunt u een vrijblijvende offerte aanvraag doen zodat wij op basis van uw behoeftes een tariefvoorstel kunnen uitbrengen.

Kan DMS Media per direct een Lightspeed webshop bouwen?

Het is per situatie afhankelijk of wij direct een specialist beschikbaar hebben en dus kunnen inzetten. We raden u daarom aan om direct contact met ons op te nemen zodra u een Lightspeed webshop wilt laten bouwen. Wij kunnen dan meteen de mogelijkheden nagaan.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Kan DMS Media ook MKB bedrijven helpen?

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.