Beste online ervaring

Lightspeed webshop laten bouwen

Wij helpen bedrijven optimaal groeien met online marketing

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Wij staan direct klaar

Onze specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

Lightspeed webshop laten bouwen

Online marketing is een erg belangrijk concept geworden in de wereld van ondernemen. Maar deze online marketing kan ook een erg lastig concept zijn, hoe kan u concurreren met andere ondernemingen en de nummer één worden met uw onderneming. Een Lightspeed webshop laten bouwen door ons is een stap in de goede richting voor uw onderneming. Wij helpen je met een professionele en bovenal, functionele website te bouwen.

Een webshop bouwen waarmee u succes scoort, is een moeilijk en tijdrovend proces. Gelukkig kunnen wij bij DMS media u helpen door middel van het toepassen van de juiste tactieken en strategieën om bovenaan te eindigen. Wilt u een Lightspeed webshop laten bouwen door een specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Lightspeed webshop

Een Lightspeed webshop door ons laten bouwen heeft voor u als ondernemer veel voordelen. Maar wat houdt een Lightspeed webshop eigenlijk in? Lightspeed is een cloud-gebaseerde e-Commerce software. Met deze software kunt u heel eenvoudig en helemaal naar uw smaak een eigen webshop inrichten. Door eerst een template te kiezen en vervolgens uw producten te importeren is de website zo klaar. Door uw producten te importeren in uw webshop gaat het verkopen van de producten sneller en verkopen de producten veel makkelijker

Lightspeed heeft meer dan 150 partner apps waarmee de software gekoppeld kan worden. Ook door middel van plug-ins maakt u de webshop helemaal compleet door bijvoorbeeld een plug-in voor klantenservice, voorraadbeheer of sales te installeren. Wanneer uw webshop is gebouwd blijft Lightspeed met u meegroeien, en kunt u makkelijk opschalen naar ingebouwde SEO en marketingtools

Zoekmachine optimalisatie

Waarom moet u een Lightspeed webshop laten bouwen door ons?

Het maken van een webshop kost flink wat tijd, en ook maken veel ondernemers maar gebruik van één website, op deze website wordt alle informatie verstreken en worden ook producten verkocht. Wij van DMS media scheiden deze twee aspecten van elkaar, maar wat voor voordelen levert dit op?

Een webshop en een website

Om verkoop en aandacht te stimuleren moeten de webshop en de website gescheiden zijn. Door een Lightspeed webshop te laten bouwen door ons verhelpen wij dit probleem. De overspoeling van informatie op een combinatie-site resulteert tot afleiding rondom de call-to-action, wat de verkoop is. Een website hoort informatie te verstrekken over het product terwijl de webshop het doel heeft van verkopen. Een Lightspeed webshop laten bouwen en een website laten bouwen is beide mogelijk bij DMS media.

 

Soorten bezoekers op uw website en webshop

Een Lightspeed webshop laten bouwen door ons zorgt ervoor dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen bezoekers van uw webshop; informatiegerichte surfers en koopgerichte surfers. Informatie gerichte surfers zijn, zoals de naam zegt, op zoek naar informatie. Ze weten nog niet wat ze willen dus zoeken ze het web af. Deze bezoekers zullen niet direct op jou site iets kopen na informatie zoeken.

Koopgerichte surfers daarentegen, weten al wat ze willen, ze gaan naar een site om te kopen, een overspoeling van informatie zoals weetjes, blogs en meer zou hen alleen verwarren wat kan leiden tot niet aankopen. Daarom is moet je naast de webshop ook een website hebben die informatie en content verstrekt. Een Lightspeed webshop laten bouwen en een website laten bouwen is beide mogelijk bij DMS media.

Waarom moet u DMS media inschakelen?

De services van een marketing bureau verschillen en horen te passen bij uw bedrijf. Wij van DMS media proberen zo divers mogelijk te zijn in onze services en geloven in Strategie, communicatie, productie, creativiteit, en natuurlijk resultaat.

Strategie houdt in dat we uw bedrijf analyseren en kijken naar mogelijkheden, sterktes, zwakke punten en natuurlijk naar hoe de concurrentie het doet. Communicatieve duidelijkheid is erg belangrijk wanneer u werkt met een extern bedrijf, daarom geloven wij dat het belangrijk is om bereikbaar te zijn voor vragen en overleg.

Productie en creativiteit gaan hand en hand voor ons, dit houdt in dat wij content en marketing materiaal leveren met hoge creatieve waarde. Als ondernemer kan het lastig zijn om een creatieve blik te werpen op de content die je creëert. Wij als full service marketing bureau hebben een vernieuwde blik op uw onderneming, waarvoor we creatief te werk kunnen gaan. Dus neem gerust contact met ons op!

Wat klanten zeggen

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik contact opnemen met DMS Media?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Wat voor soort bedrijf is DMS Media?

DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is gespecialiseerd in marketing kanalen op verschillende soorten gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS precies wat je zoekt!

Wat kost het om een Lightspeed webshop te laten bouwen?

De kosten voor het bouwen van een Lightspeed webshop zijn afhankelijk van het werk dat er gedaan moet worden. Het beste kunt u een vrijblijvende offerte aanvraag doen zodat wij op basis van uw behoeftes een tariefvoorstel kunnen uitbrengen.

Kan DMS Media per direct een Lightspeed webshop bouwen?

Het is per situatie afhankelijk of wij direct een specialist beschikbaar hebben en dus kunnen inzetten. We raden u daarom aan om direct contact met ons op te nemen zodra u een Lightspeed webshop wilt laten bouwen. Wij kunnen dan meteen de mogelijkheden nagaan.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Kan DMS Media ook MKB bedrijven helpen?

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.

Veelgestelde
vragen

Onze Diensten

 

Content marketing

Google ads

Google Ads (SEA)

Website laten bouwen

Recruitment marketing
Recruitment marketing
Linkbuilding
Zoekmachine optimalisatie (SEO)