Beste online ervaring

WordPress website verhuizen

Wij helpen bedrijven met het verhuizen van een WordPress website
Check 1

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Check 2

Wij staan direct klaar

Onze specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Check 3

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

WordPress website verhuizen

Online marketing is een erg belangrijk concept geworden in de wereld van ondernemen. Marketing kan een lastig concept zijn, hoe kan u concurreren met andere ondernemingen en de één worden met uw onderneming. Dit doe je middel van een goed functionerende website te maken, maar hoe doet u dat? Wij helpen u hiermee door middel van het bouwen, onderhouden, en verhuizen van websites. Onderdeel van een goede website is scoren in zoekmachines en klikken van zoekers aan te trekken. Dit is een moeilijk, tijdrovend proces. Gelukkig hebben wij veel tactieken en strategieën om bovenaan te eindigen. Zoekt u specialisten die u kunnen helpen met uw WordPress website verhuizen, onderhouden of opbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verschil tussen een website en een webshop

Zoals benadrukt, online marketing kan een lastig concept zijn. Wanneer ondernemers een bedrijf beginnen doen ze dit vaak om te specialiseren in hun expertise, tegelijkertijd wordt het concept van marketing vaak verwaarloosd. Wij bij DMS media leveren daarom hulp en services om u te ondersteunen met het lastige en vaak vage concept van marketing. Onze online marketing student analyseert de onderneming, creëert een gepaste een strategie, en voert deze uit.

Een online marketing student is voordelig op veel verschillende vlakken. De ondersteuning van een online marketing student kan op locatie maar ook van afstand helpen bij het marketing proces, wanneer de online marketing student op locatie is helpt dat met de communicatieve processen, door te centralisatie is er meer overzicht. Ook worden de marketing activiteiten efficiënter en productiever. Wilt u een online marketeer inschakelen om u zo te ondersteunen met al uw marketing zorgen. Neem dan gerust contact met ons op!

Zoekmachine optimalisatie

De werkwijze van een online marketing student

Wij bij DMS media leveren veel meer dan alleen een website, wij leveren zowel websites als webshops, wat erg van belang is voor u. Websites en webshops zijn een heel ander concept. Veel online marketeers hanteren één website, op deze website verstrekken ze informatie en verkopen ze hun product of service tegelijkertijd. Om verkoop en aandacht te stimuleren moeten de webshop en de website gescheiden zijn.

Uw WordPress website verhuizen, onderhouden en opbouwen op een effectieve en efficiënte manier verhelpt het probleem van de web- site en shop. Maar waarom wilt u dit gescheiden houden? De overspoeling van informatie op een combinatie-site resulteert tot afleiding rondom de call-to-action, wat de verkoop is. Een website hoort informatie te verstrekken over het product terwijl de webshop het doel heeft van verkopen.

Verschillende soorten bezoekers

Uw WordPress website verhuizen, onderhouden, of opbouwen door ons zorgt ervoor dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen bezoekers van uw webshop; informatiegerichte surfers en koopgerichte surfers. Informatie gerichte surfers zijn, zoals de naam zegt, op zoek naar informatie. Ze weten nog niet wat ze willen dus zoeken ze het web af. Deze bezoekers zullen niet direct op jou site iets kopen na informatie zoeken.

Koopgerichte surfers daarentegen, weten al wat ze willen, ze gaan naar een site om te kopen, een overspoeling van informatie zoals weetjes, blogs en meer zou hen alleen verwarren wat kan leiden tot niet aankopen. Daarom is moet je naast de webshop ook een website hebben die informatie en content verstrekt. Uw WordPress website verhuizen, onderhouden, of opbouwen is mogelijk bij DMS media. Schakel gelijk een WordPress specialist in!

zoekmachine optimalisatie 3

Waar letten wij op als we uw wordpress website verhuizen, ondernemen, en opbouwen?

Wij bij DMS media leveren wordpress websites van hoge kwaliteit. Onderdeel van onze kwaliteiten is Search Engine Optimalisation. Door Search Engine Optimalisation komt uw website op een organische manier bovenaan te staan in de zoek lijsten. Als u uw wordpress website laat verhuizen, onderhouden, of opbouwen door ons, leveren wij niet alleen website van hoge kwaliteit maar levert het ook direct resultaat. Maar wat is Search Engine optimalisation eigenlijk?

Search Engine Optimalisation

SEO, ook wel Search Engine Optimalisation, houdt in dat u bovenaan komt te staan in de zoekmachine op een natuurlijke manier, door middel van effectieve en doelgerichte content te schrijven. In de competitieve wereld van online marketing is het erg belangrijk om als eerste zoekresultaat te verschijnen in de pagina ranglijsten van Google, maar hoe komt u daar? Wij helpen u daar bij. Keywords, of zoektermen, kunnen een enorm voordeel geven ten opzichte van je concurrentie. Door middel van het gebruik maken van SEO-tools, het gebruik van de juiste keywords, op de juiste plekken, zorgt ervoor dat uw website hoog komt te staan in de ranglijsten.

Waarom moet u ons inschakelen als full service marketing bureau?

De services van een marketing bureau verschillen en horen te passen bij uw bedrijf. Wij van DMS media proberen zo divers mogelijk te zijn in onze services en geloven in Strategie, communicatie, productie, creativiteit, en natuurlijk resultaat.

Strategie houdt in dat we uw bedrijf analyseren en kijken naar mogelijkheden, sterktes, zwakke punten en natuurlijk naar hoe de concurrentie het doet. Communicatieve duidelijkheid is erg belangrijk wanneer u werkt met een extern bedrijf, daarom geloven wij dat het belangrijk is om bereikbaar te zijn voor vragen en overleg.

Productie en creativiteit gaan hand en hand voor ons, dit houdt in dat wij content en marketing materiaal leveren met hoge creatieve waarde. Als ondernemer kan het lastig zijn om een creatieve blik te werpen op de content die je creëert. Wij als full service marketing bureau hebben een vernieuwde blik op uw onderneming, waarvoor we creatief te werk kunnen gaan.

Wanneer alles geregeld is, is het belangrijkste van het marketing proces natuurlijk, resultaat. We leveren resultaat en rapporten van dit resultaat. Want wilt u uw WordPress website verhuizen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat klanten zeggen

Content marketing

Google Ads (SEA)

Online marketing

Linkbuilding

Recruitment marketing

Website maken

Zoekmachine optimalisatie

Contact opnemen

Veelgestelde
vragen

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik contact opnemen met DMS Media?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Wat voor soort bedrijf is DMS Media?

DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is gespecialiseerd in marketing kanalen op verschillende soorten gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS precies wat je zoekt!

Wat is On-page SEO?

Een goede website is voor toekomstige klanten een belangrijk onderdeel. Met een goede website krijg je meer klanten, offerte aanvragen en afspraken.

Wat is Off-Page SEO?

Off-page SEO gaat over het tot stand brengen van een sterkere relatie tussen de website en andere websites door middel van een verscheidenheid aan link-building tactieken. Off-page optimalisatie omvat ook strategieën om de reputatie van een website op te bouwen om zoekmachines te laten zien dat een website een betrouwbare bron is en daarom hoog in de zoekresultaten moet staan.

Wat is technische SEO?

Technische SEO verwijst naar de niet-inhoudelijke elementen van de website. Dit deel omvat strategieën om de back-end structuur en fundering van een website te verbeteren. Een deel van dit werk bestaat uit het uitvoeren van een grondige website analyse, die mogelijkheden voor verbetering van de technische SEO. Zoals de laad snelheid, indexering, mobiel-vriendelijkheid, crawlbaarheid, website structuur en Sitemap te verbeteren. Technische SEO zal ook de leesbaarheid van een website op cruciale wijze verbeteren, wat op zijn beurt de gebruikerservaring verbetert en aan zoekmachines laat zien dat het om een goede website gaat.

Kan DMS Media ook MKB bedrijven helpen?

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).