Beste online ervaring

WordPress specialist Den Haag

Ben je op zoek naar een vakkundige WordPress specialist Den Haag? Dan ben je bij DMS Media aan het juiste adres. Ons marketingkantoor is namelijk gevestigd is de hofstad Den Haag. Wil je langskomen omdat je een WordPress specialist Den Haag zoekt? Dan is dat zeker mogelijk.
Check 1

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Check 2

Wij staan direct klaar

Onze WordPress specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Check 3

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

WordPress specialist Den Haag inhuren

We bespreken graag de wensen van je website. De stijl, ontwerp, doelgroep en inhoud van de website of webshop. Bij DMS Media bouwen onze WordPress ontwikkelaars dynamische, gemakkelijk te beheren WordPress websites tegen een betaalbare prijs. Wij hebben als mediabedrijf al velen klanten mogen helpen met het bouwen van een creatieve, professionele en goed scorende WordPress websites. Laten we een partnerschap met je aangaan!

Bij DMS Media bieden we onze WordPress specialist Den Haag aan, die uiteraard een zeer goede kennis van front-end programmeertaal heeft. Als ook creatief is, ruimdenkend en sterke vaardigheden in programmeren heeft. Immers bouwt onze WordPress specialist visueel aantrekkelijke, gebruikersvriendelijke websites die volledig voldoen aan de eisen die de klant stelt aan ontwerp en functionaliteit. Wij hebben goede webbouwers die al vele bedrijven hebben geholpen!

Zoekmachine optimalisatie

Op zoek naar een WordPressSpecialist Den Haag?

Ben je op zoek naar een WordPressSpecialist Den Haag? Dan kan je absoluut terecht bij DMS Media. Wij zijn een mediabedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in online marketing. Een goede WP website is onderdeel van deze tak. Immers trek je met een website klanten naar je toe, om vervolgens een conversie te maken. Dat is je uiteindelijke doel.

Om dit doel te bereiken heb je eerste een goed scorende, vindbare en gebruiksvriendelijke website nodig. Eén van de middelen die je kan gebruiken voor het bouwen van een website is WordPress. Onze specialist in websites heeft alle kennis in huis om een WordPress site voor jou te ontwerpen. Ook het WP onderhoud kan je uit handen geven aan onze WordPress Specialist Den Haag. Je hebt er geen omkijken meer naar.

Dus, wil je een WordPress specialist Den Haag inhuren? Neem dan contact op met DMS Media, want wij hebben de beste WordPress experts voor je beschikbaar, die je kunnen helpen je website of webshop te bouwen en actueel te houden. Overigens kan je ook voor WP onderhoud bij ons terecht.

Wat doet een WordPress specialist Den Haag voor je?

WP software en plug-ins

WordPress specialist Den Haag installeert de WP software en alle nodige plug-ins op het hosting account. Dit zijn onder meer standaard behoeften zoals Google Analytics, SEO en site back-ups. Maar ook functies die specifiek zijn voor het project, zoals kalenders en aanvraagformulieren. Wij creëren een aangepast WordPress thema. Dat wil zeggen dat onze WP expert sjabloon en CSS bestanden bouwt om een thema te ontwerpen dat bij het ontwerp past en de in het plan opgenomen functies ondersteunt. Eventuele plug-ins worden toegevoegd of passen we in PHP aan, indien dat nodig is.

zoekmachine optimalisatie 3

SEO: Vindbaarheid in zoekmachines

Naast dat de WP website goed moet werken en gebruiksvriendelijk is, moet deze ook scoren in de zoekmachines. Daarom heeft onze WordPress SEO specialist ook kennis van SEO. Search Engine Optimalisation houdt in dat op een natuurlijke manier, door middel van effectieve en doelgerichte content te schrijven en goede websites beter in de zoekmachines naar voren komt. In de competitieve wereld van online marketing is het erg belangrijk om als eerste zoekresultaat te verschijnen in de pagina ranglijsten van Google, maar hoe kom je daar?

Wij helpen je daarbij. Keywords, of zoektermen, kunnen een enorm voordeel geven ten opzichte van je concurrentie. Door middel van SEO-tools, het gebruik van de juiste keywords, op de juiste plekken, zorgt er onder andere voor dat je website hoger in de ranglijsten komt te staan. Meer weten? Vraag naar onze WordPress SEO specialist.

Rollen en verantwoordelijkheden WordPress expert

De kern van een WordPress website is gebouwd met de standaard webcodeertalen PHP en MYSQL. De front-end presentatie is een combinatie van HTML en CSS, JavaScript, jQuery, en AJAX. De rollen en verantwoordelijkheden van een WordPress expert bij DMS Media zijn:

  • Bespreekt het ontwerp van de website en de functies ervan met de klanten.
  • Ontwerpt een website zowel front-end als back-end.
  • Bouwt en (indien gewenst) beheert de gemaakte website.
  • Ontwerpt de website naar de wensen en behoeften van de klant.
  • Genereert van tijd tot tijd nieuwe thema’s en plugins voor WordPress.
  • Test de prestaties van de website.
  • Lost problemen met de inhoud van de website vakkundig op.
  • Geef instructies en uitleg over de WordPress site aan de klant.
  • Zorg voor een optimale prestatie van de WP website.

Wat klanten zeggen

Content marketing

Google Ads (SEA)

Online marketing

Linkbuilding

Recruitment marketing

Website maken

Zoekmachine optimalisatie

Contact opnemen

Veelgestelde
vragen

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik contact opnemen met DMS Media?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Wat voor soort bedrijf is DMS Media?

DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is gespecialiseerd in marketing kanalen op verschillende soorten gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS precies wat je zoekt!

Wat is On-page SEO?

Een goede website is voor toekomstige klanten een belangrijk onderdeel. Met een goede website krijg je meer klanten, offerte aanvragen en afspraken.

Wat is Off-Page SEO?

Off-page SEO gaat over het tot stand brengen van een sterkere relatie tussen de website en andere websites door middel van een verscheidenheid aan link-building tactieken. Off-page optimalisatie omvat ook strategieën om de reputatie van een website op te bouwen om zoekmachines te laten zien dat een website een betrouwbare bron is en daarom hoog in de zoekresultaten moet staan.

Wat is technische SEO?

Technische SEO verwijst naar de niet-inhoudelijke elementen van de website. Dit deel omvat strategieën om de back-end structuur en fundering van een website te verbeteren. Een deel van dit werk bestaat uit het uitvoeren van een grondige website analyse, die mogelijkheden voor verbetering van de technische SEO. Zoals de laad snelheid, indexering, mobiel-vriendelijkheid, crawlbaarheid, website structuur en Sitemap te verbeteren. Technische SEO zal ook de leesbaarheid van een website op cruciale wijze verbeteren, wat op zijn beurt de gebruikerservaring verbetert en aan zoekmachines laat zien dat het om een goede website gaat.

Kan DMS Media ook MKB bedrijven helpen?

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).