Technische SEO specialist

Technische SEO specialist

Wil je er zeker van zijn dat je website volledig geoptimaliseerd is voor zoekmachines? Met onze expertise op het gebied van technische SEO kunnen we eventuele technische problemen identificeren en oplossen die je website tegenhouden.
Check 1

Ervaren en deskundig team

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in SEO.

 

Check 2

Direct starten

Onze SEO specialisten kunnen op korte termijn aan de slag om resultaten te behalen.

Check 3

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

Optimaliseer je Website met een Technische SEO Specialist

Wil jij de resultaten van je website een flinke boost geven in zoekmachine rankings? Zoek je naar zekerheid dat je website volledig geoptimaliseerd is voor zoekmachines? Zoek niet langer, want onze technische SEO-specialisten staan klaar om je te assisteren bij het vergroten van de online zichtbaarheid van je website en het genereren van organisch verkeer. Met onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van technische SEO sporen we mogelijke technische knelpunten op en lossen we deze vakkundig op, zodat jouw website optimaal presteert.

 

Zoekmachine optimalisatie

Waarom kiezen voor een Technische SEO Specialist?

Een technische SEO specialist heeft de kennis en vaardigheden om de technische aspecten van een website te analyseren en optimaliseren, zodat zoekmachines, zoals Google, jouw website effectief kunnen crawlen, indexeren en rangschikken. Enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor onze technische SEO diensten:

 1. Grondige Website Audit:
  Onze technische SEO specialisten voeren een uitgebreide website audit uit om eventuele onderliggende technische problemen te identificeren die de prestaties van de website kunnen beïnvloeden. Van website snelheid en mobielvriendelijkheid tot aan de URL-structuur en de crawlbaarheid.
 2. Geoptimaliseerde Website Structuur:
  We optimaliseren de structuur van je website om ervoor te zorgen dat zoekmachines gemakkelijk door je content kunnen navigeren en begrijpen. Dit omvat het creëren van XML sitemaps, optimaliseren van interne links en het organiseren van je content voor verbeterde indexering en gebruikerservaring.
 3. Optimalisatie van Website Snelheid:
  Langzaam ladende websites zorgen niet alleen voor frustratie bij gebruikers, maar zullen ook minder goed scoren in zoekmachines. Onze technische SEO specialisten analyseren de snelheidsprestaties van je website en implementeren strategieën om de laadsnelheid van pagina’s te verbeteren, zoals optimalisatie van afbeeldingen, caching en code compressie.
 4. Optimalisatie voor Mobielvriendelijkheid:
  Met het steeds toenemende aantal mobiele gebruikers is het hebben van een mobielvriendelijke website erg belangrijk voor zowel gebruikerservaring als voor de zoekmachine rankings. Wij kunnen ervoor zorgen dat je website volledig geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten, zodat mobiele gebruikers een goede ervaring hebben.
 5. Implementatie van Schema Markup:
  Schema-markup is een effectieve tool waarmee zoekmachines de content van je website gestructureerd kunnen begrijpen. Ons team van technische SEO-specialisten past relevante schema-markup toe op jouw website, wat niet alleen de zichtbaarheid vergroot, maar ook de kans op het tonen van rijke fragmenten in zoekresultaten verhoogt.
zoekmachine optimalisatie 3

3. Laat experts aan je site werken

Als je een SEO consultant inhuurt, heb je een echte expert aan je campagne werken. Je bent een expert op jouw vakgebied, dus waarom zou je niet vertrouwen op deskundige die verstand hebben van SEO? Als je samenwerkt met een DMS Media, werk je samen met experts die uitgebreide kennis hebben van het optimaliseren voor zoekmachines.

4. Je krijgt geen verkeer naar je website

Als je geen verkeer naar je website leidt, is het tijd om een SEO specialist in te huren. Je website is het hart van je digitale marketing campagne. Wanneer gebruikers zoekopdrachten uitvoeren, is het essentieel dat ze je website kunnen vinden en meer over je bedrijf te weten komen. Om vervolgens een conversie af te sluiten.

5. Je hebt altijd iemand om je campagne in de gaten te houden

De helft van de puzzel is je SEO campagne op gang brengen. De andere helft is het volgen ervan, om er zeker van te zijn dat het waardevolle resultaten voor je bedrijf oplevert. Bij een zoekmachine optimalisatie specialist inhuren, ben je verzekert dat een professional de resultaten van je campagne in de gaten houdt om te zien of het voor je bedrijf werkt.

Wat klanten zeggen

Content marketing

Google Ads (SEA)

Online marketing

Linkbuilding

Recruitment marketing

Website maken

Zoekmachine optimalisatie

Contact opnemen

Veelgestelde
vragen

Veelgestelde
vragen

Hoelang duurt het voordat ik resultaten zie van technische SEO?

De tijdlijn voor het zien van resultaten van technische SEO kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van je website en de problemen die aangepakt moeten worden. Hoewel sommige verbeteringen binnen enkele weken merkbaar kunnen zijn, duurt het meestal enkele maanden voordat de optimalisatie volledig effect heeft. Ons team zal je een realistische tijdsinschatting geven op basis van jouw specifieke omstandigheden.

Kunnen jullie werken met mijn bestaande websiteplatform?

Absoluut! Onze technische SEO specialisten hebben ervaring met verschillende websiteplatforms, waaronder WordPress, Shopify, Joomla en meer. We kunnen je website optimaliseren, ongeacht het platform waarop het is gebouwd.

Bieden jullie doorlopend technisch SEO-onderhoud aan?

Ja, we bieden doorlopend technisch SEO-onderhoud aan om ervoor te zorgen dat je website geoptimaliseerd blijft en voldoet aan de nieuwste best practices. SEO is een voortdurend proces, en we kunnen regelmatige audits, monitoring en optimalisaties bieden om je website optimaal te laten presteren.

Zal technische SEO op zichzelf mijn rankings verbeteren?

Hoewel technische SEO een essentieel onderdeel is van het verbeteren van je website rankings, is het slechts één onderdeel van het geheel. Om optimale resultaten te behalen, wordt een holistische SEO-strategie aanbevolen, waarbij technische, on-page en off-page optimalisatie worden geïmplementeerd. Ons team kan een uitgebreide SEO-aanpak bieden die is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van een geoptimaliseerde laadsnelheid?

Een geoptimaliseerde laadsnelheid van je website heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een betere gebruikerservaring, omdat bezoekers sneller toegang hebben tot je content. Dit vermindert bounce rates en verhoogt de kans op conversies. Daarnaast hecht Google veel waarde aan laadsnelheid en kan een snelle website hoger worden gerangschikt in de zoekresultaten. Een verbeterde laadsnelheid draagt dus bij aan zowel gebruikerservaring als SEO-prestaties.

  Wat is het doel van schema markup?

  Schema markup is gestructureerde gegevens die aan de HTML-code van je website worden toegevoegd om zoekmachines extra informatie te geven over de inhoud van je pagina’s. Het doel van schema markup is om zoekmachines te helpen begrijpen wat je inhoud precies is, zoals productinformatie, recensies, evenementen, FAQ’s, enzovoort. Door schema markup te implementeren, vergroot je de kans op het weergeven van rijke zoekresultaten, zoals rich snippets, waardoor je website meer opvalt in de zoekresultaten en mogelijk een hogere klikfrequentie krijgt.

  Wat zijn de voordelen van een goede interne linkstructuur voor technische SEO?Waarom is lokale SEO belangrijk?

  Een goede interne linkstructuur is belangrijk voor technische SEO om verschillende redenen. Ten eerste helpt het zoekmachines om de hiërarchie en context van je website te begrijpen. Het stelt zoekmachines in staat om belangrijke pagina’s te identificeren en hun waarde te bepalen op basis van de interne links die ernaar verwijzen. Daarnaast zorgen interne links voor een betere navigatie en gebruikerservaring, waardoor bezoekers gemakkelijk door je website kunnen bladeren. Een goede interne linkstructuur kan ook helpen bij het versterken van de autoriteit van belangrijke pagina’s door linkjuice te verdelen.

  Wat is het belang van canonical tags voor technische SEO?

  Canonical tags zijn HTML-elementen die worden gebruikt om aan zoekmachines aan te geven welke versie van een pagina de voorkeursversie is wanneer er duplicaat content is. Dit is vooral belangrijk bij bijvoorbeeld e-commercewebsites met productpagina’s die via meerdere URL’s toegankelijk zijn. Door de juiste canonical tags te gebruiken, voorkom je dat zoekmachines content als duplicaat beschouwen en mogelijk straffen opleggen. Dit helpt bij het behouden van de juiste pagina-autoriteit en het verbeteren van de SEO-prestaties.