Hoe kan ik contact opnemen met DMS Media?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Wat voor soort bedrijf is DMS Media?

DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is gespecialiseerd in marketing kanalen op verschillende soorten gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS precies wat je zoekt!

Wij hebben op korte termijn meerdere social media studenten nodig, is dat mogelijk?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u op korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) meerdere social media studenten nodig heeft. In dat geval doen wij ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk van meerdere geschikte studenten te voorzien. Doe direct een aanvraag bij de specialist zodat we aan de slag kunnen voor u.

Heeft DMS Media per direct een social media student beschikbaar?

Het is per situatie afhankelijk of wij direct een social media student beschikbaar hebben en dus kunnen inzetten. We raden u daarom aan om direct contact met ons op te nemen zodra u een social media student wenst in te huren. Wij kunnen dan meteen de mogelijkheden nagaan.

Wat kost het inhuren van een social media student?

De kosten voor het inhuren van een social media student zijn afhankelijk van bijvoorbeeld de werkzaamheden van de functie en de ervaring van de social media student. Het beste kunt u een vrijblijvende offerte aanvraag indienen zodat wij op basis van uw personeelsbehoefte een tariefvoorstel kunnen uitbrengen.

Kan DMS Media ook MKB bedrijven helpen?

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).