Besteed je SEO copywriting uit aan DMS media

SEO copywriting specialist

Ben je op zoek naar een frisse, enthousiaste en deskundige SEO specialist Den Haag? Zoek niet verder, want bij marketingbureau DMS Media hebben we de perfecte mix van passie, kennis en ervaring om jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen.
Check 1

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Check 2

Wij staan direct klaar

Onze SEO specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Check 3

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

SEO copywriting is een vorm van schrijven die zich richt op het creëren van online content die voor zowel lezers als zoekmachines aantrekkelijk is. Het doel hiervan is om webpagina’s te optimaliseren zodat ze hoger kunnen ranken in de zoekresultaten.

Waarom copywriting belangrijk is

Tegenwoordig is het in de digitale wereld niet voldoende om alleen “inhoud” te hebben op je website. Je hebt inhoud nodig die opvalt, verbindt en converteert. SEO copywriting is de kunst van het creëren van content die niet alleen aantrekkelijk is voor je doelgroep, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Het resultaat is een winnende combinatie van zichtbaarheid en betrokkenheid. Als je goede teksten op je website hebt, kan dit de conversieratio’s verhogen, waardoor bezoekers worden omgezet in klanten die daadwerkelijk een product of dienst bij je afnemen.

 

Zoekmachine optimalisatie

Belangrijke aspecten bij SEO copywriting

SEO copywriting vertegenwoordigt een specifieke schrijfstijl die zich richt op het creëren van online content. De essentie ervan ligt bij het vinden van de juiste baland tussen leesbaarheid en zoekmachinevriendelijkheid. Een aantal belangrijke aspecten van copywriting zijn:

 1. Zoekmachineonderzoek:
  Copywriters beginnen altijd met het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek om te achterhalen op welke zoekwoorden er het meest gezocht wordt rondom een bepaald onderwerp. Deze zoekwoorden worden vervolgens gebruikt in de teksten.
 2. Kwalitatieve content:
  Bij SEO copywriting is het vooral van belang dat er kwalitatieve content gecreërd wordt. Zorg ervoor dat de informatie uit de tekst waardevol, informatief en boeiend is voor de doelgroep. Als dit goed aangepakt is, zal het voor een prettige leeservaring zorgen en biedt het nuttige informatie.
 3. Optimalisatie:
  Bij elke tekst is het van belang dat je dit optimaliseert voor de zoekmachines. Zo is een pakkende, sterke titel van belang en wordt er een meta beschrijving, url en SEO titel ingevuld.
 4. Mobielvriendelijkheid:
  Tegenwoordig zit niet iedereen meer achter een laptop of pc om zoekopdrachten op het internet uit te voeren. Steeds meer mensen doen dit vanaf hun telefoon of andere elektronische apparaten en daarom is het belangrijk dat de tekst ook op deze apparaten responsief is.

 

zoekmachine optimalisatie 3

Onze werkwijze

Het proces van DMS media start bij een kennismakingsgesprek, tijdens dit gesprek bespreken wij de behoeften, doelen en wensen van het bedrijf. Aan de hand hiervan bepalen wij welke diensten het best aansluiten om het gewenste resultaat te behalen. Vervolgens voeren wij een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uit om te bepalen welke termen interessant en relevant zijn voor jouw branche. Aan de hand van de gekozen zoekwoorden creëren wij geoptimaliseerde content door middel van SEO copywriting.

 

Over DMS media

Wij zijn het online marketingbureau in omgeving Den Haag dat gespecialiseerd is in SEO. Ben jij op zoek naar een bureau dat jou kan helpen bij het schrijven van de juiste teksten, die zowel voor jouw doelgroep als voor de zoekmachines interessant en relevant zijn? Dan helpen wij jou graag verder. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bekijk ook onze dienstenpagina om te kijken wat we naast SEO copywriting nog meer doen.

Wat klanten zeggen

Content marketing

Google Ads (SEA)

Online marketing

Linkbuilding

Recruitment marketing

Website maken

Zoekmachine optimalisatie

Contact opnemen

Veelgestelde
vragen

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik contact opnemen met DMS Media?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Verrichten jullie alleen SEO taken voor specifieke sectoren?

Nee zeker niet, wij kunnen de SEO doen voor bedrijven binnen alle sectoren! Onze klanten zijn zeer divers. 

Doet DMS media alleen aan e-commerce SEO?

Wij bieden SEO diensten aan voor zowel e-commerce bedrijven als dienstverlenende bedrijven. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor SEA. 

Ik wil per direct beginnen met het uitbesteden van mijn e-commerce SEO werkzaamheden, is dat mogelijk?

Het is per situatie afhankelijk of wij direct een SEO specialist beschikbaar hebben en dus kunnen inzetten. We raden u daarom aan om direct contact met ons op te nemen zodra u een SEO specialist nodig heeft. Wij kunnen dan meteen de mogelijkheden nagaan.

Wat kost het uitbesteden van SEO werkzaamheden?

De kosten voor het uitbesteden van SEO werkzaamheden zijn afhankelijk van het werk dat er gedaan moet worden. Wij raden je aan om vrijblijvend een offerte aan te vragen.