Content marketing

Content marketing

Verhoog je online zichtbaarheid met sterke content marketing
Check 1

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Check 2

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

Check 3

Snel resultaat

Onze content marketing specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

WordPress specialist inhuren

Wat is content marketing?

Content marketing is een strategie of een vorm van marketing waarbij bedrijven waardevolle en relevante informatie (content) creëren en delen met het doel om een specifieke doelgroep aan te trekken en te behouden. Content marketing kan uitgevoerd worden door middel van verschillende kanalen, denk bijvoorbeeld aan blogposts, social media, video’s, e-mails en infographics.

Het primaire doel van content marketing is niet direct om producten of diensten te verkopen, maar om een band op te bouwen met de doelgroep van een bedrijf. Dit doet het bedrijf door hen te voorzien van waardevolle content. Hierdoor ontwikkelen ze vertrouwen in het merk en zijn ze meer geneigd om in de toekomst producten of diensten van dit bedrijf aan te schaffen.

Bovendien helpt content marketing bij het verbeteren van de zoekmachine-optimalisatie (SEO) door het creëren van kwalitatieve en relevante inhoud die de zoekmachines waarderen. Wat ook helpt is dat het tonen van expertise en waardevolle informatie een positief imago kan opwekken bij een bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie

Vormen van content marketing

Er zijn veel verschillende vormen van content marketing, waaronder blogposts, social media-updates, infographics, video’s, e-mails en whitepapers. Het belangrijkste is dat de inhoud waardevol en relevant is voor het publiek en aansluit bij hun belangen en noden.

Het uitvoeren van een effectieve content marketing-campagne vereist planning, research en consistentie. Het is heel belangrijk dat bedrijven begrijpen wie hun doelgroep is. Daarnaast is het handig om te weten wat hen interesseert en hoe ze het beste bereikt kunnen worden. Het is ook belangrijk om regelmatig nieuwe en relevante inhoud te blijven creëren om de aandacht van het publiek vast te houden en hun interesse te blijven wekken.

zoekmachine optimalisatie 3

Waarom zou ik mijn content marketing uitbesteden aan DMS Media?

Uw content marketing uitbesteden aan DMS Media heeft vele voordelen. Wij zullen onderzoek doen naar wat voor content bij uw bedrijf past of wat voor content bij uw doelgroep past. Samen bespreken we met u de onderwerpen van de teksten en de teksten worden daarna voor u geschreven in de stijl die past bij het bedrijf.

Wanneer wij uw content marketing overnemen bespaart het u ook veel tijd en moeite. Onze content marketing experts zijn gespecialiseerd in het schrijven van content teksten en doen dit zonder moeite. Onze content marketing experts zijn gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor websites, dit zorgt ervoor dat u ook met uw website een relevante positie krijgt op google en u zo nog meer klanten kunt genereren. Heeft u vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen!

Wat klanten zeggen

Content marketing

Google Ads (SEA)

Online marketing

Linkbuilding

Recruitment marketing

Website maken

Zoekmachine optimalisatie

Contact opnemen

Veelgestelde
vragen

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik contact opnemen?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Wat voor soort bedrijf is DMS media?

DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is gespecialiseerd in marketing kanalen op verschillende soorten gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS precies wat je zoekt!

Kan DMS Media ook MKB bedrijven helpen?

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.

Ik wil per direct mijn content marketing uitbesteden, is dat mogelijk?

Het is per situatie afhankelijk of wij direct een specialist beschikbaar hebben en dus kunnen inzetten. We raden u daarom aan om direct contact met ons op te nemen zodra u uw content marketing wilt uitbesteden. Wij kunnen dan meteen de mogelijkheden nagaan.