Beste online ervaring

Blogs laten schrijven

Wij helpen bedrijven met het schrijven van content voor online marketing van hun bedrijf
Check 1

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Check 2

Wij staan direct klaar

Onze marketing specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Check 3

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

Blogs laten schrijven voor betere zoekresultaten

De eenvoudigste manier om een effectieve content marketing strategie te implementeren is door blogs laten schrijven en deze toe te voegen aan je website. Regelmatig blogs laten schrijven van hoge kwaliteit die advies, tips en informatie geven aan je doelgroep verhoogt je ranking in de zoekmachines.

Een actieve blogpagina gevuld met waardevolle informatie kan al je online marketing inspanningen versterken. Inclusief je reclame beheer, e-mailmarketing en sociale media postings. Het is echter niet iets wat je kunt produceren met behulp van stagiaires of onervaren schrijvers. Om je bedrijfsblog succesvol te maken, moet je het serieus genoeg nemen om er wat marketinggeld voor uit te trekken. Bij DMS Media kan je dan ook goede SEO blogs laten schrijven. Mocht u dit willen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen

Zoekmachine optimalisatie

Hoe kan blogs laten schrijven de verkoop stimuleren?

Gemiddeld hebben SEO blogs leads met een conversie klik van 14,6%, terwijl outbound leads (zoals direct mail of gedrukte reclame) een conversie van 1,7% hebben.

Veel consumenten willen hun eigen onderzoek doen en tot conclusies komen over een merk zonder dat het direct aan ze wordt verkocht. Met een goed beheerde blog kunnen ze een groot deel van de koopcyclus zelf doorlopen voordat ze contact met je opnemen.

Je kunt de voordelen van je product of dienst op een indirecte manier promoten. Door het informele karakter van blogs laten schrijven, kun je ook de kracht van calls-to-action (CTA’s) gebruiken om het gevoel van directe reclame te verminderen.

De menselijke toets die blogberichten bieden is een krachtig verkoopinstrument dat vaak de conversie van elders gegenereerde leads verbetert. Uit diverse onderzoeken blijkt dat bijna driekwart van de bedrijven dat door blogs laten schrijven de kwaliteit van hun leads verhoogt.

zoekmachine optimalisatie 3

blogs laten schrijven

Eén van de services die je bij DMS Media kan afnemen zijn blogs schrijven. Waarom blogs laten schrijven door onze SEO copywriters?

1. Wij hebben geen 1 ster, 2 sterren en 3 sterren schrijvers, we hebben schrijvers die aan onze hoge eisen voldoen en dat is waarom onze blogs schrijven service subliem is. Wij laten alleen de beste copywriters blogs schrijven. Wanneer je onze service afneemt ben je gegarandeerd dat het zoekmachine geoptimaliseerde blogs zijn, oftewel SEO blogs. Wij belonen onze schrijvers goed, want gelukkige schrijvers creëren betere inhoud.

2. Wij bieden een abonnement vorm aan voor blogs schrijven. Een gestage, maar flexibele toestroom van teksten helpt je content marketing op koers te houden. Een site vol unieke inhoud vertelt je verhaal en brengt klanten binnen, maar zelf SEO blogs schrijven is moeilijk. Daarom biedt DMS Media aan om de blogs te laten schrijven door onze SEO specialisten. Wij houden de kwaliteitsinhoud van je website op gang en voeden je digitale marketingdoelen.

Wat klanten zeggen

Content marketing

Google Ads (SEA)

Online marketing

Linkbuilding

Recruitment marketing

Website maken

Zoekmachine optimalisatie

Contact opnemen

Veelgestelde
vragen

Veelgestelde
vragen

Waarom website blogs laten schrijven?
  • Voer je content marketingstrategie uit.
  • Stuur verkeer naar je site.
  • Bereik klanten (en Google) met kwalitatieve, kosteneffectieve blog- en website-inhoud van vakkundige schrijvers.
  • Een eenvoudige oplossing om actief op je website bezig te zijn.
Doel van blogs laten schrijven

Een van de belangrijkste doelen van blogs laten schrijven is het verbeteren van de zoekresultaten in de zoekmachines. Om dat met succes te doen, is het essentieel om echt goede, informatieve, interessante en nuttige inhoud te maken. Dit zal ertoe leiden dat Google en andere zoekmachines jouw inhoud verkiezen boven andere sites om hoog in de resultaten weer te geven.

Om ervoor te zorgen dat je blog goed scoort op de voor jouw belangrijke zoekwoorden, moet het voldoen aan criteria als:

  • Het opnemen van de juiste trefwoorden die uit he SEO zoekwoorden onderzoek naar voren komen.
  • Een gepast aantal zoekwoorden in de tekst verwerken, zonder dat het lijkt alsof ze er bewust in zijn geschreven, als het ware ‘er in zijn gepropt’.
  • Links in de tekst opnemen naar andere blogs op je site en paginalinks, ten behoeve van de internal linking te verbeteren.

Om dit goed te doen moet je in staat zijn echt interessante, informatieve en boeiende inhoud te schrijven, waarin het focus keyword goed gebruikt is. Effectieve SEO teksten bevatten inhoud die geoptimaliseerd is om hoger te scoren in zoekmachines, en helpen je om meer bezoekers te genereren.

Zelf blogs schrijven of niet?

Wellicht stel jij jezelf de vraag of je niet zelf de blogberichten moet schrijven. In een ideale wereld, ja, zou je inderdaad je eigen blogs moeten schrijven.

In werkelijkheid huren veel merken (zo niet de meeste merken) content schrijvers of een mediabureau als DMS in om hun blogpagina te beheren. Iedereen kan op een toetsenbord rammelen, maar onderzoek doen naar potentiële mogelijkheden voor contentmarketing en boeiende, kwalitatieve inhoud schrijven is knap moeilijk.

Het is mogelijk dat een lid van je team het talent heeft om boeiende berichten te schrijven. Het is ook mogelijk dat ze genoeg ervaring hebben met contentmarketing om in te spelen op plotselinge kansen en perfecte onderwerpen voor berichten kunnen bedenken. Maar zijn ze in staat om regelmatig tijd aan dit alles te besteden terwijl ze hun andere werkzaamheden ook moeten verrichten?  

Het onderzoeken, schrijven, redigeren, proeflezen en opmaken van een bericht kost veel tijd (zoals je misschien al weet). Evenals het onderzoek naar de juiste keywords voor jouw website, die vervolgens ook nog eens in het SEO blog verwerkt moeten worden.

Veel merken geven er de voorkeur aan hun blogbeheer uit te besteden aan specialisten als DMS Media. Zo kan hun team zich concentreren op waar ze goed in zijn, en kunnen wij doen waar wij goed in zijn.

Meer weten over blogs laten schrijven? Neem gerust contact op met DMS Media. We leggen je onze SEO service van blogs schrijven graag aan je uit.

Wat kost het inhuren van een content marketing expert?

De kosten voor het inhuren van een content marketing expert zijn afhankelijk van bijvoorbeeld de werkzaamheden van de functie en de ervaring van de content marketing expert. Het beste kunt u een vrijblijvende offerte aanvraag indienen zodat wij op basis van uw personeelsbehoefte een tariefvoorstel kunnen uitbrengen.

Wij hebben op korte termijn meerdere content marketing experts nodig, is dat mogelijk?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u op korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) meerdere content marketing experts nodig heeft. In dat geval doen wij ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk van meerdere geschikte medewerkers te voorzien. Doe direct een aanvraag bij de specialist zodat we aan de slag kunnen voor u.

Kan DMS Media ook MKB bedrijven helpen?

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).