Wat kost een WordPress specialist per uur?

De kosten voor het inhuren van een WordPress specialist zijn afhankelijk van bijvoorbeeld de werkzaamheden en tijd wat in het project gestopt moet worden. Ieder bedrijf is uniek en daarom is het heel verschillend steeds wat de werkzaamheden zijn. Om een duidelijk beeld van de kosten te krijgen kan je het best een offerte aanvragen.

Waarom WordPress?

WordPress is ongelooflijk flexibel en gemakkelijk om mee aan de slag te gaan. Hoewel WordPress begon als een blogging platform, maakt het sindsdien geëvolueerde ecosysteem het mogelijk om zowat alles met een WordPress site te doen. Of je nu een informatiesite wilt, een landingspagina’s of een e-commerce platform, WordPress kan het allemaal aan.

 WordPress is een Content Management Systeem (CMS), wat betekent dat het een software toepassing is waarmee je digitale inhoud maakt en online publiceert. Een van de belangrijkste verschillen tussen het gebruik van een CMS als WordPress in plaats van vast te houden aan HTML en CSS is dat je vermijdt dat je elke pagina van een website afzonderlijk moet bewerken en dan opnieuw moet uploaden telkens als je inhoud wilt toevoegen. In plaats daarvan kun je de pagina’s van je site via de WordPress gebruikersinterface beheren en eenvoudig op “Publiceren” drukken om je veranderingen toe te passen.

Natuurlijk vereisen meer ingewikkelde en aangepaste taken een diepere kennis van coderen, maar het is de mogelijkheid om eenvoudige veranderingen aan te brengen zonder te coderen. Dit stelt onze klanten in staat zelf de basis site updates uit te voeren, nadat hun site gebouwd is door een WordPress specialist van DMS Media.

Met wat kan een WordPress specialist ondersteunen?

Op maat gemaakte WordPress website

Heb je strakke, responsieve en opschaalbare WordPress websites nodig voor je bedrijf? Onze WordPress specialist helpt je met op maat gemaakte en geavanceerde WordPress oplossingen.

 WordPress Thema en Plugin Ontwikkeling

Wil je functies en functionaliteiten uitbreiden of heb je een WordPress thema nodig dat afgestemd is op de moderne trends? Laat onze WordPress expert deze voor je uitzoeken en integreren.

 WooCommerce Ontwikkeling

eCommerce is booming, en wat is er beter dan een van de meest geliefde eCommerce platforms te kiezen. Integreer WooCommerce om je klanten te ‘woo-en’.

 Optimalisatie van paginasnelheid

Verlies je potentiële publiek niet door trage laadtijden en slecht gestructureerde gegevens op je website. Verbeter de prestaties van je site met onze pagina snelheid optimalisatie diensten.

 Blog Ontwikkeling

Huur onze WordPress specialist in om intuïtieve, SEO-geoptimaliseerde en boeiende blogs te bouwen. Deze SEO blogs boeien je lezers en genereren vervolgens meer verkeer naar je website.

 API Integratie & Aanpassing

De digitale wereld is dynamisch en websites moeten met die verandering mee gaan. Met een uitgebreide reeks naadloze data synchronisatie en API integratie maken wij dat voor jou mogelijk.

 Gebruikersgerichte ontwerpen

Onze WordPress ontwikkelaars maken aantrekkelijke UI/UX om je WordPress website uitzonderlijk te maken in jouw branche. En voegen nieuwe functionaliteiten toe aan jouw WP site.

Wat is Off-Page SEO?

Off-page SEO gaat over het tot stand brengen van een sterkere relatie tussen de website en andere websites door middel van een verscheidenheid aan link-building tactieken. Off-page optimalisatie omvat ook strategieën om de reputatie van een website op te bouwen om zoekmachines te laten zien dat een website een betrouwbare bron is en daarom hoog in de zoekresultaten moet staan.

Wat is technische SEO?

Technische SEO verwijst naar de niet-inhoudelijke elementen van de website. Dit deel omvat strategieën om de back-end structuur en fundering van een website te verbeteren. Een deel van dit werk bestaat uit het uitvoeren van een grondige website analyse, die mogelijkheden voor verbetering van de technische SEO. Zoals de laad snelheid, indexering, mobiel-vriendelijkheid, crawlbaarheid, website structuur en Sitemap te verbeteren. Technische SEO zal ook de leesbaarheid van een website op cruciale wijze verbeteren, wat op zijn beurt de gebruikerservaring verbetert en aan zoekmachines laat zien dat het om een goede website gaat.

Hoe kan ik contact opnemen?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).