De beste specialisten

WordPress specialist

Op zoek naar een Wordpress specialist die je zorgen wegneemt over je WordPress website? We helpen je snel op weg!

De juiste WordPress specialist voor jouw project

Omdat elk bedrijf uniek is kijken wij eerst goed welke specialist jouw branche en vak goed begrijpt.

Wij staan direct klaar

Onze WordPress specialisten staan klaar om aan de slag te gaan.

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zet ons in alleen wanneer het nodig is.

WordPress specialist inhuren

WordPress specialist inhuren

Bij DMS Media begrijpen we de pijn die organisaties voelen wanneer ze een toegewijde WordPress specialist zoeken. DMS Media werft, screent & engageert via een uitgebreid doorlichtingsproces. We bouwen zo een pool van talenten op die in staat zijn de noden van je bedrijf frontaal aan te pakken. Dus ben je op zoek naar een toegewijde WordPress specialist? Vraag DMS om hulp.

WordPress specialisten ontwerpen en implementeren websites voor bedrijven met behulp van het WordPress creatieprogramma. Ze zijn verantwoordelijk voor zowel front-end als back-end ontwikkeling, inclusief de implementatie van thema’s en plugins. Hun doel is aantrekkelijke en gebruikersvriendelijke websites te maken volgens de specificaties van de klant.

Een succesvolle WordPress ontwikkelaar heeft een grondige kennis van front-end programmeertalen, een goed oog voor esthetiek en sterke vaardigheden in informatiebeheer. Uiteindelijk maakt onze topklasse WordPress ontwikkelaar aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke websites die perfect voldoen aan de ontwerp- en functionaliteit specificaties van de klant. Ben je op zoek naar zo’n WP specialist? Schakel dan DMS Media in, wij hebben de WordPress specialist in huis die jouw website ontwikkelt en WP onderhoud. Daarnaast kunnen wij ook helpen met het verhuizen van jouw WordPress website!

Zoekmachine optimalisatie

Goede WordPressSpecialist inhuren via DMS Media

Het vinden van een bekwame en professionele WordPressSpecialist kan echt een lange, slopende en ontmoedigende taak zijn. Er zijn ontelbaar veel website makers die beweren dat ze de beste in het vak zijn. Het probleem is echter dat veel van deze gladiatoren nog lang niet klaar zijn gestoomd voor de grote arena. Veel sites met aanbieders van WP specialisten nemen niet echt de tijd om hun aanbieders door te lichten, maar kiezen ervoor de natuurlijke selectie (beoordelingen en recensies) de zwakste leden in de loop van de tijd af te laten vallen.

Dit vertaalt zich in een slechte gebruikerservaring voor veel klanten die gefrustreerd raken en snel het vertrouwen in het ontwikkelingsproces verliezen. Het kan ook vrij kostbaar zijn, want sommige klanten moeten meerdere ontwikkelaars uitproberen voor ze er eentje vinden waarvan ze zeker zijn dat ze ermee kunnen werken.

Voorkom deze problemen en kies voor DMS Media, wij bieden vakkundige WordPress specialisten aan, die de fijne kneepjes van WP onder de knie hebben. Waarbij WordPress geen geheimen meer kent voor ze. Wil je een WordPressSpecialist inhuren? Vraag DMS Media om hulp, wij zorgen dat jouw website optimaal gebouwd is en vindbaar is in de zoekmachines, zoals Google.

Voordelen WordPress expert inhuren

De voordelen van een WordPress expert inhuren via DMS Media zijn ongekend groot. Om het je gemakkelijk te maken, hebben wij de voordelen op een rij gezet. Hierbij maakt het niet uit of je een WordPress specialist Rotterdam, Den Haag of andere plaats zoekt. Wij bieden namelijk door heel Nederland onze WP-diensten aan!

 

  • Huur een WordPress expert via ons in als je de hoge kosten wilt vermijden die met kwalitatieve WordPress ontwikkeling gepaard gaan.
  • Een toegewijde WordPress specialist inhuren helpt je in-house team ook om zich op nieuwe projecten te concentreren, terwijl je team van WordPress developers op afstand de oudere, langlopende projecten beheerd en afhandelt.
  • Het inhuren van een toegewijde WordPress specialist is zakelijk gezien heel verstandig als je bedrijf te maken heeft met voortdurend verloop.
  • Als een nieuwer project geavanceerde expertise vereist, en je wilt niet investeren in de leerontwikkeling van je teams, dan kan je toegewijde deskundige WordPress ontwikkelaar van DMS Media dit project aan.
  • Personeel aannemen kost tijd en als je snel wilt schalen, huur dan via DMS Media een WordPress expert in om tijd en moeite te besparen. Je bent daarbij verzekerd van hoge kwaliteit.
  • Huur toegewijde WordPress developers in om te profiteren van flexibele modellen die aan je budgettaire eisen voldoen en je uitgaven niet doen stijgen.

Wat klanten zeggen

Veelgestelde
vragen

Wat kost een WordPress specialist per uur?

De kosten voor het inhuren van een WordPress specialist zijn afhankelijk van bijvoorbeeld de werkzaamheden en tijd wat in het project gestopt moet worden. Ieder bedrijf is uniek en daarom is het heel verschillend steeds wat de werkzaamheden zijn. Om een duidelijk beeld van de kosten te krijgen kan je het best een offerte aanvragen.

Waarom WordPress?

WordPress is ongelooflijk flexibel en gemakkelijk om mee aan de slag te gaan. Hoewel WordPress begon als een blogging platform, maakt het sindsdien geëvolueerde ecosysteem het mogelijk om zowat alles met een WordPress site te doen. Of je nu een informatiesite wilt, een landingspagina’s of een e-commerce platform, WordPress kan het allemaal aan.

 WordPress is een Content Management Systeem (CMS), wat betekent dat het een software toepassing is waarmee je digitale inhoud maakt en online publiceert. Een van de belangrijkste verschillen tussen het gebruik van een CMS als WordPress in plaats van vast te houden aan HTML en CSS is dat je vermijdt dat je elke pagina van een website afzonderlijk moet bewerken en dan opnieuw moet uploaden telkens als je inhoud wilt toevoegen. In plaats daarvan kun je de pagina’s van je site via de WordPress gebruikersinterface beheren en eenvoudig op “Publiceren” drukken om je veranderingen toe te passen.

Natuurlijk vereisen meer ingewikkelde en aangepaste taken een diepere kennis van coderen, maar het is de mogelijkheid om eenvoudige veranderingen aan te brengen zonder te coderen. Dit stelt onze klanten in staat zelf de basis site updates uit te voeren, nadat hun site gebouwd is door een WordPress specialist van DMS Media.

Met wat kan een WordPress specialist ondersteunen?

Op maat gemaakte WordPress website

Heb je strakke, responsieve en opschaalbare WordPress websites nodig voor je bedrijf? Onze WordPress specialist helpt je met op maat gemaakte en geavanceerde WordPress oplossingen.

 WordPress Thema en Plugin Ontwikkeling

Wil je functies en functionaliteiten uitbreiden of heb je een WordPress thema nodig dat afgestemd is op de moderne trends? Laat onze WordPress expert deze voor je uitzoeken en integreren.

 WooCommerce Ontwikkeling

eCommerce is booming, en wat is er beter dan een van de meest geliefde eCommerce platforms te kiezen. Integreer WooCommerce om je klanten te ‘woo-en’.

 Optimalisatie van paginasnelheid

Verlies je potentiële publiek niet door trage laadtijden en slecht gestructureerde gegevens op je website. Verbeter de prestaties van je site met onze pagina snelheid optimalisatie diensten.

 Blog Ontwikkeling

Huur onze WordPress specialist in om intuïtieve, SEO-geoptimaliseerde en boeiende blogs te bouwen. Deze SEO blogs boeien je lezers en genereren vervolgens meer verkeer naar je website.

 API Integratie & Aanpassing

De digitale wereld is dynamisch en websites moeten met die verandering mee gaan. Met een uitgebreide reeks naadloze data synchronisatie en API integratie maken wij dat voor jou mogelijk.

 Gebruikersgerichte ontwerpen

Onze WordPress ontwikkelaars maken aantrekkelijke UI/UX om je WordPress website uitzonderlijk te maken in jouw branche. En voegen nieuwe functionaliteiten toe aan jouw WP site.

Wat is Off-Page SEO?

Off-page SEO gaat over het tot stand brengen van een sterkere relatie tussen de website en andere websites door middel van een verscheidenheid aan link-building tactieken. Off-page optimalisatie omvat ook strategieën om de reputatie van een website op te bouwen om zoekmachines te laten zien dat een website een betrouwbare bron is en daarom hoog in de zoekresultaten moet staan.

Wat is technische SEO?

Technische SEO verwijst naar de niet-inhoudelijke elementen van de website. Dit deel omvat strategieën om de back-end structuur en fundering van een website te verbeteren. Een deel van dit werk bestaat uit het uitvoeren van een grondige website analyse, die mogelijkheden voor verbetering van de technische SEO. Zoals de laad snelheid, indexering, mobiel-vriendelijkheid, crawlbaarheid, website structuur en Sitemap te verbeteren. Technische SEO zal ook de leesbaarheid van een website op cruciale wijze verbeteren, wat op zijn beurt de gebruikerservaring verbetert en aan zoekmachines laat zien dat het om een goede website gaat.

Hoe kan ik contact opnemen?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Veelgestelde
vragen

Onze Diensten

 

Content marketing

Google ads

Google Ads (SEA)

Website laten bouwen

Recruitment marketing
Recruitment marketing
Linkbuilding
Zoekmachine optimalisatie (SEO)