085-06 08 631 contact@dmsmedia.nl

Wij zijn

DMS Media

Wij zijn een modern online marketing bureau. Met eigen systemen en een unieke werkwijze richten wij ons op de snel veranderende online wereld.

Ontwerp Zonder Titel Kopie

Over DMS media

DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is gespecialiseerd in marketing kanalen op verschillende soorten gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je  geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS precies wat je zoekt!

Voor en door ondernemers

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken. Een goede website is voor toekomstige klanten een belangrijk onderdeel. Met een goede website krijg je meer klanten, offerte aanvragen en afspraken.

Ontwerp Zonder Titel

Het team 
Achter DMS Media

Daniël Sanandaji

Daniël Sanandaji

Eigenaar

Samantha Kuiper

Samantha Kuiper

Social media expert

Branclene Maiato

Online marketeer

Cas Van Leeuwen

Cas van Leeuwen

Online marketeer

Fleur Van Den Bergen

Fleur van den Bergen

Online marketeer

Kennismaken?

Wil je meer weten over onze aanpak en wat wij als online marketingbureau voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen snel contact op.