Hoe kan ik contact opnemen met DMS Media?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Wat voor soort bedrijf is DMS Media?

DMS media is een full service internet bureau, voor ons is geen klus te gek en wij staan graag open voor nieuwe uitdagingen. DMS media is gespecialiseerd in marketing kanalen op verschillende soorten gebieden. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf of ben je geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf? Dan is DMS precies wat je zoekt!

Heeft DMS Media per direct een content marketing expert beschikbaar?

Het is per situatie afhankelijk of wij direct een content marketing expert beschikbaar hebben en dus kunnen inzetten. We raden u daarom aan om direct contact met ons op te nemen zodra u een content marketing expert wenst in te huren. Wij kunnen dan meteen de mogelijkheden nagaan.

Wat kost het inhuren van een content marketing expert?

De kosten voor het inhuren van een content marketing expert zijn afhankelijk van bijvoorbeeld de werkzaamheden van de functie en de ervaring van de content marketing expert. Het beste kunt u een vrijblijvende offerte aanvraag indienen zodat wij op basis van uw personeelsbehoefte een tariefvoorstel kunnen uitbrengen.

Wij hebben op korte termijn meerdere content marketing experts nodig, is dat mogelijk?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u op korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) meerdere content marketing experts nodig heeft. In dat geval doen wij ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk van meerdere geschikte medewerkers te voorzien. Doe direct een aanvraag bij de specialist zodat we aan de slag kunnen voor u.

Kan DMS Media ook MKB bedrijven helpen?

Onze service is bedoeld voor ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig online willen met een nieuwe website. We maken een website die bij jouw bedrijf past en zorgen ervoor dat de website voor je gaat werken.

Waar is DMS Media gespecialiseerd in?

DMS Media is gespecialiseerd in de volgende diensten: content marketing, google Ads (SEA), online marketing, website / Webshop maken, website / Webshop onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO).